Ak Parti Denizli İl Başkanı Cahit Özkan: 2017 Ekonomide Atılım Yılı Olacak

SİYASET 13.06.2017 - 12:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Ak Parti Denizli İl Başkanı Cahit Özkan: 2017 Ekonomide Atılım Yılı Olacak

AK Parti MKYK üyesi, Denizli Milletvekili Cahit Özkan Türkiye ekonomisinin 2017 yılı ilk çeyreği verilerini değerlendirdi.

AK Parti MKYK üyesi, Denizli Milletvekili Cahit Özkan Türkiye ekonomisinin 2017 yılı ilk çeyreği verilerini değerlendirdi.   2017 yılının ekonomide tarihi bir sıçrama yılı olacağına değinen Özkan; “Bir yandan enflasyonda düşüş eğilimi başlarken, diğer yandan da mayıs ayı sonu itibariyle ihracatımız 147 milyar dolara çıkmıştır. Ekonomimiz yılın ilk çeyreğinde yüzde 5 büyümüştür.” dedi.   Önceki yıllarda olduğu gibi ülkemizin içinden geçtiği her türlü badireye rağmen Türkiye ekonomisinin dimdik ayakta olduğunu ve büyüyerek yoluna devam ettiğini söyleyen Özkan; “2013’de Gezi olaylarına ve FETÖ’nün 17-25 Aralık saldırısına rağmen yüzde 5,2 büyüdük. 2014’de mahalli idareler ve Cumhurbaşkanlığı olmak üzere iki seçim dönemi geçirmemize rağmen yüzde 5,2 büyüdük. 2015’de yaşadığımız iki genel seçime ve terör olaylarındaki tırmanışa rağmen yüzde 6,1 büyüdük. 2016 yılında 15 Temmuz kanlı darbe girişimine, terörle mücadele için içerde ve dışarda yaptığımız yoğun operasyonlara rağmen yine de yüzde 2,9 büyüdük. 2017 yılının ilk çeyreğinde de gördüğümüz üzere büyümeye devam ediyoruz. 2023, 2071 hedeflerimize durmadan, koşar adımlarla ilerliyoruz.” dedi.   Türkiye ekonomisinin yıkılmasını bekleyenlerin heveslerinin kursaklarında kalacağını belirten Özkan; “AK Parti hareketinin hizmet destanları yazmasının ve sorunları tek tek aşmasının gayri milli odakları rahatsız ettiği hepimizce malumdur. AK Parti hareketi son nefes ve son neferi kalana kadar, TekVatan,  Tek Bayrak,Tek Millet ve Tek Devlet vizyonuyla hareket edeceğini söyledi.
AK Parti MKYK üyesi, Denizli Milletvekili Cahit Özkan Türkiye ekonomisinin 2017 yılı ilk çeyreği verilerini değerlendirdi.

AK Parti MKYK üyesi, Denizli Milletvekili Cahit Özkan Türkiye ekonomisinin 2017 yılı ilk çeyreği verilerini değerlendirdi.

 

2017 yılının ekonomide tarihi bir sıçrama yılı olacağına değinen Özkan; “Bir yandan enflasyonda düşüş eğilimi başlarken, diğer yandan da mayıs ayı sonu itibariyle ihracatımız 147 milyar dolara çıkmıştır. Ekonomimiz yılın ilk çeyreğinde yüzde 5 büyümüştür.” dedi.

 

Önceki yıllarda olduğu gibi ülkemizin içinden geçtiği her türlü badireye rağmen Türkiye ekonomisinin dimdik ayakta olduğunu ve büyüyerek yoluna devam ettiğini söyleyen Özkan; “2013’de Gezi olaylarına ve FETÖ’nün 17-25 Aralık saldırısına rağmen yüzde 5,2 büyüdük. 2014’de mahalli idareler ve Cumhurbaşkanlığı olmak üzere iki seçim dönemi geçirmemize rağmen yüzde 5,2 büyüdük. 2015’de yaşadığımız iki genel seçime ve terör olaylarındaki tırmanışa rağmen yüzde 6,1 büyüdük. 2016 yılında 15 Temmuz kanlı darbe girişimine, terörle mücadele için içerde ve dışarda yaptığımız yoğun operasyonlara rağmen yine de yüzde 2,9 büyüdük. 2017 yılının ilk çeyreğinde de gördüğümüz üzere büyümeye devam ediyoruz. 2023, 2071 hedeflerimize durmadan, koşar adımlarla ilerliyoruz.” dedi.

 

Türkiye ekonomisinin yıkılmasını bekleyenlerin heveslerinin kursaklarında kalacağını belirten Özkan; “AK Parti hareketinin hizmet destanları yazmasının ve sorunları tek tek aşmasının gayri milli odakları rahatsız ettiği hepimizce malumdur. AK Parti hareketi son nefes ve son neferi kalana kadar, TekVatan,  Tek Bayrak,Tek Millet ve Tek Devlet vizyonuyla hareket edeceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.