AK Parti Denizli İl Gençlik Kolları Başkanı Osman Nuri Nazlıer oldu

SİYASET 06.02.2021 - 13:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

AK Parti Denizli İl Gençlik Kolları Başkanı Osman Nuri Nazlıer oldu

AK Parti Denizli İl Gençlik Kolları’nda kongre heyecanı yaşandı. AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş’ün de katıldığı kongrede 4 ay önce eski gençlik kolları başkanı Gökhan Akbulut’un yerine atanan Osman Nuri Nazlıer görevi devraldı.   Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen AK Parti Denizli İl Gençlik Kolları 6. Olağan Kongresine, AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, AK Parti Denizli milletvekilleri Şahin Tin, Ahmet Yıldız ve Nilgün Ök, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör ile partililer katıldı.     Kongrede katılımcılara seslenen AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, millete ve tüm mazlum coğrafyalara umut olacak fikirlerle kadrolarını güncelleyeceklerini ve yola devam edeceklerini belirtti.     Gençlerin sahip çıktığı dava, ideal ve fikirlerin başarıya ulaştığına dikkati çeken Büyükgümüş, "AK Gençlik varsa her şey yolundadır. Siz sahaya sahip çıktıkça, Anadolu'nun değerleri ile siyaset yaptıkça, kendinizi geliştirdikçe, ülkemizde ve mazlum coğrafyada her şey yolunda olacak, haince milletimize pusu kurmak isteyenler berbat olacak" dedi.   Büyükgümüş, ülkenin geleceği için gençlik teşkilatlarına önemli görev düştüğünü aktararak şöyle konuştu:   "Gençlerin enerjisini sömürerek bu millete kumpas kurmak isteyenlerin önüne geçeceğiz. Onların gençlikle falan bir derdi yok, bizim fikirlerimizle, heyecanımızla, ideallerimizle bir derdi yok. Nedir önemsedikleri? 'Gençliğin enerjisini, gençliğin dinamizmini sömürelim, kendi ufak siyasi oyunlarımıza payanda edelim.' Türkiye'nin her köşesinde güçlü teşkilatlarımızla asla buna müsaade etmeyiz ve milletimize karşı kumpas kurmak isteyen zihniyetler birer birer bertaraf olur."     Ahmet Büyükgümüş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "yeni anayasa çağrısı" ile başlayan süreçte hukukta ve ekonomideki gelişmelerle gençlerin geleceğe daha umutla ve güvenle bakacağı bir Türkiye'yi inşa edeceklerini kaydetti.   Kongrede, AK Parti Denizli İl Gençlik Kolları Başkanlığına, Gökhan Akbulut’un yerine yaklaşık 4 ay önce atanan Osman Nuri Nazlıer seçildi.  6. Olağan Gençlik Kolları kongresine icabet eden önceki dönem İl Gençlik Kolları Başkanlarına plaket takdimi yapıldı.  

AK Parti Denizli İl Gençlik Kolları’nda kongre heyecanı yaşandı. AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş’ün de katıldığı kongrede 4 ay önce eski gençlik kolları başkanı Gökhan Akbulut’un yerine atanan Osman Nuri Nazlıer görevi devraldı.

 

Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen AK Parti Denizli İl Gençlik Kolları 6. Olağan Kongresine, AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, AK Parti Denizli milletvekilleri Şahin Tin, Ahmet Yıldız ve Nilgün Ök, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör ile partililer katıldı.

 

 

Kongrede katılımcılara seslenen AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, millete ve tüm mazlum coğrafyalara umut olacak fikirlerle kadrolarını güncelleyeceklerini ve yola devam edeceklerini belirtti.

 

 

Gençlerin sahip çıktığı dava, ideal ve fikirlerin başarıya ulaştığına dikkati çeken Büyükgümüş, "AK Gençlik varsa her şey yolundadır. Siz sahaya sahip çıktıkça, Anadolu'nun değerleri ile siyaset yaptıkça, kendinizi geliştirdikçe, ülkemizde ve mazlum coğrafyada her şey yolunda olacak, haince milletimize pusu kurmak isteyenler berbat olacak" dedi.

 

Büyükgümüş, ülkenin geleceği için gençlik teşkilatlarına önemli görev düştüğünü aktararak şöyle konuştu:

 

"Gençlerin enerjisini sömürerek bu millete kumpas kurmak isteyenlerin önüne geçeceğiz. Onların gençlikle falan bir derdi yok, bizim fikirlerimizle, heyecanımızla, ideallerimizle bir derdi yok. Nedir önemsedikleri? 'Gençliğin enerjisini, gençliğin dinamizmini sömürelim, kendi ufak siyasi oyunlarımıza payanda edelim.' Türkiye'nin her köşesinde güçlü teşkilatlarımızla asla buna müsaade etmeyiz ve milletimize karşı kumpas kurmak isteyen zihniyetler birer birer bertaraf olur."

 

 

Ahmet Büyükgümüş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "yeni anayasa çağrısı" ile başlayan süreçte hukukta ve ekonomideki gelişmelerle gençlerin geleceğe daha umutla ve güvenle bakacağı bir Türkiye'yi inşa edeceklerini kaydetti.

 

Kongrede, AK Parti Denizli İl Gençlik Kolları Başkanlığına, Gökhan Akbulut’un yerine yaklaşık 4 ay önce atanan Osman Nuri Nazlıer seçildi.  6. Olağan Gençlik Kolları kongresine icabet eden önceki dönem İl Gençlik Kolları Başkanlarına plaket takdimi yapıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.