AK Parti Denizli İl Kadın Kolları İlçe Başkanları Toplantısı Çameli'de Gerçekleşti

SİYASET 13.09.2017 - 09:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

AK Parti Denizli İl Kadın Kolları İlçe Başkanları Toplantısı Çameli'de Gerçekleşti

AK Parti Denizli İl Kadın Kolları İlçe Başkanları Toplantısı Çameli'de Gerçekleşti   Kadın kollarının her seçimde her platformda kendilerinin en büyük destekçisi olduklarının altını çizen Çameli Ak Parti İlçe Başkanı Tanju Gököz "Her seçimde her platformda ve projede kadınlarımız her zaman en önde olmuşlar olmaya da devam ediyorlar. Kadın kollarımızı çok başarılı buluyorum. Gerçekten ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar. Bu konuda sizlere ve tabii ki eşlerinize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.   Denizli Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir’de toplantıya ilgi göstermelerinden dolayı tüm ilçe kadın kolları başkanlarına teşekkür etti.   Toplantı sonrası Çameli Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Saçkın Genç AK Parti Denizli İl Kadın Kolları İlçe Başkanlarına Çameli’nin Kırmızı Altını Çameli Domatesini ikram etti

AK Parti Denizli İl Kadın Kolları İlçe Başkanları Toplantısı Çameli'de Gerçekleşti

 

Kadın kollarının her seçimde her platformda kendilerinin en büyük destekçisi olduklarının altını çizen Çameli Ak Parti İlçe Başkanı Tanju Gököz "Her seçimde her platformda ve projede kadınlarımız her zaman en önde olmuşlar olmaya da devam ediyorlar. Kadın kollarımızı çok başarılı buluyorum. Gerçekten ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar. Bu konuda sizlere ve tabii ki eşlerinize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

Denizli Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir’de toplantıya ilgi göstermelerinden dolayı tüm ilçe kadın kolları başkanlarına teşekkür etti.

 

Toplantı sonrası Çameli Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Saçkın Genç AK Parti Denizli İl Kadın Kolları İlçe Başkanlarına Çameli’nin Kırmızı Altını Çameli Domatesini ikram etti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.