AK Parti Denizli İl Yönetim Listesi Belli Oldu

SİYASET 25.01.2021 - 13:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

AK Parti Denizli İl Yönetim Listesi Belli Oldu

AK Parti Denizli 7. Olağan Kongresi Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde saat 10.00’da başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın telekonferans sistemiyle katıldığı kongrede yönetim kurulu ve disiplin kurulu listesi belli oldu. Yücel Güngör başkanlığındaki yönetim kurulunda önemli isimler yer aldı.    AK Parti’nin daha önce koronavirüs nedeniyle ertelenen 7. olağan il kongresi saat 10.00’da Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde başladı. Yoğun katılımın gözlendiği kongreye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan telekonferans sistemiyle katıldı, partililere seslendi.  Yücel Güngör’ün tek aday olarak katıldığı kongrede yönetim kurulunda ve disiplin kurulunda görev alan isimler de belli oldu.  Yönetimde ve disiplin kurulunda olan isimler arasında partinin kuruluşunda yer alan isimler dikkat çekti.    AK Parti Denizli 7. Olağan Kongresi’ne, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, eski Aile ve Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Milletvekilleri Cahit Özkan, Şahin Tin, Nilgün Ök, Ahmet Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.     AK Parti Denizli İl Başkanlığı Yönetim Kurulu ve Disiplin Kurulu ise şu şekilde;   İL BAŞKANI: YÜCEL GÜNGÖR   YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER   AHMET ATICI AHMET BAYAR AKIN ÇELİK ALİ ŞEN BAYRAM ALİ ÇOBAN BİLGE NAZ SAK CEVDET TURGUT DUYGU CANBAZ EROL TUNA FATİH BAŞLAN FATİH ÖNERİ FETHİYE DALBATAN FİKRET BAYRAM HASAN ARACI HİMMET SARGIN HÜMEYRA BAKMALLI İSMAİL BALABAN İSMAİL DEMİRÖZ KÖKSAL ORAL MESUT TÜRKOĞLU MİNE URAL MİTHAD GÜLER MUHAMMET ALTUNTAŞ MURAT ALTAN MUSTAFA DİLEMRE MUSTAFA TİN NAZAN KOYUN NESLİHAN AKÇA NURETTİN KILIÇ OSMAN ÖZPEK OSMAN TATAROĞLU OSMAN GÖNÇ OSMAN YÜCELİŞ OYA CANTÜRK ÖMER KARACA ÖZCAN GÖRMEZ ÖZAY TANRIVERDİ ÖZNUR YAŞAR SADIK GÜRSOY SERKAN DEDEOĞLU SELMAN SEYLAN SÜLEYMAN GEDİK SÜLEYMAN KARAKUŞ SEVDE ŞENSÖZ ŞERİFE BURAK TANER YETİM TERCAN TÜRKMEN TUĞBA ŞAHİNER ULUS YILDIRAY KABALAY   YÖNERİM KURULU YEDEK ÜYELER   MUHAMMET BEKİR EGE MAHMUT TURGUT YAVUZ SELİM GONCA ASİYE KÖSE HAYATİ YILDIRIM OSMAN BİLGİN ALPER KUTLU HALİL AKTIM ALİ ÖZDİN ZÜLKİF DUMAN HALİSE AKAR MEDENİ KILIÇ FATİH ALTUNTAŞ BURAK BARAN ADEM KALAY MEHMET DELİKAN MUHARREM KURU RAMAZAN PİRPİR BEKİR BEKET SAİM KORKMAZ ŞAKİR KOÇLAR MEHMET DALGAN İSMAİL ERAY TAHİR ÖZTÜRK EMEL ŞİMŞEK   İL DİSİPLİN KURULU ASİL ÜYELER   YUSUF İZZET AYHAN MEHMET SALİH ERDOĞAN ALİ ALBEYOĞLU MEHMET CUVARCI MEHMET ESKİ   İL DİSİPLİN KURULU YEDEK ÜYELER   ARİF KOÇOĞLU NAZİF KORKMAZ ABDURRAHMAN AKDOĞAN MEHMET PALA HALİL AKOĞLAN   Kongre devam ediyor…

AK Parti Denizli 7. Olağan Kongresi Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde saat 10.00’da başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın telekonferans sistemiyle katıldığı kongrede yönetim kurulu ve disiplin kurulu listesi belli oldu. Yücel Güngör başkanlığındaki yönetim kurulunda önemli isimler yer aldı. 

 

AK Parti’nin daha önce koronavirüs nedeniyle ertelenen 7. olağan il kongresi saat 10.00’da Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde başladı. Yoğun katılımın gözlendiği kongreye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan telekonferans sistemiyle katıldı, partililere seslendi. 



Yücel Güngör’ün tek aday olarak katıldığı kongrede yönetim kurulunda ve disiplin kurulunda görev alan isimler de belli oldu.  Yönetimde ve disiplin kurulunda olan isimler arasında partinin kuruluşunda yer alan isimler dikkat çekti. 

 

AK Parti Denizli 7. Olağan Kongresi’ne, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, eski Aile ve Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Milletvekilleri Cahit Özkan, Şahin Tin, Nilgün Ök, Ahmet Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

 

 

AK Parti Denizli İl Başkanlığı Yönetim Kurulu ve Disiplin Kurulu ise şu şekilde;

 

İL BAŞKANI: YÜCEL GÜNGÖR

 

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER

 

AHMET ATICI

AHMET BAYAR

AKIN ÇELİK

ALİ ŞEN

BAYRAM ALİ ÇOBAN

BİLGE NAZ SAK

CEVDET TURGUT

DUYGU CANBAZ

EROL TUNA

FATİH BAŞLAN

FATİH ÖNERİ

FETHİYE DALBATAN

FİKRET BAYRAM

HASAN ARACI

HİMMET SARGIN

HÜMEYRA BAKMALLI

İSMAİL BALABAN

İSMAİL DEMİRÖZ

KÖKSAL ORAL

MESUT TÜRKOĞLU

MİNE URAL

MİTHAD GÜLER

MUHAMMET ALTUNTAŞ

MURAT ALTAN

MUSTAFA DİLEMRE

MUSTAFA TİN

NAZAN KOYUN

NESLİHAN AKÇA

NURETTİN KILIÇ

OSMAN ÖZPEK

OSMAN TATAROĞLU

OSMAN GÖNÇ

OSMAN YÜCELİŞ

OYA CANTÜRK

ÖMER KARACA

ÖZCAN GÖRMEZ

ÖZAY TANRIVERDİ

ÖZNUR YAŞAR

SADIK GÜRSOY

SERKAN DEDEOĞLU

SELMAN SEYLAN

SÜLEYMAN GEDİK

SÜLEYMAN KARAKUŞ

SEVDE ŞENSÖZ

ŞERİFE BURAK

TANER YETİM

TERCAN TÜRKMEN

TUĞBA ŞAHİNER ULUS

YILDIRAY KABALAY

 

YÖNERİM KURULU YEDEK ÜYELER

 

MUHAMMET BEKİR EGE

MAHMUT TURGUT

YAVUZ SELİM GONCA

ASİYE KÖSE

HAYATİ YILDIRIM

OSMAN BİLGİN

ALPER KUTLU

HALİL AKTIM

ALİ ÖZDİN

ZÜLKİF DUMAN

HALİSE AKAR

MEDENİ KILIÇ

FATİH ALTUNTAŞ

BURAK BARAN

ADEM KALAY

MEHMET DELİKAN

MUHARREM KURU

RAMAZAN PİRPİR

BEKİR BEKET

SAİM KORKMAZ

ŞAKİR KOÇLAR

MEHMET DALGAN

İSMAİL ERAY

TAHİR ÖZTÜRK

EMEL ŞİMŞEK

 

İL DİSİPLİN KURULU ASİL ÜYELER

 

YUSUF İZZET AYHAN

MEHMET SALİH ERDOĞAN

ALİ ALBEYOĞLU

MEHMET CUVARCI

MEHMET ESKİ

 

İL DİSİPLİN KURULU YEDEK ÜYELER

 

ARİF KOÇOĞLU

NAZİF KORKMAZ

ABDURRAHMAN AKDOĞAN

MEHMET PALA

HALİL AKOĞLAN

 

Kongre devam ediyor…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.