Ak Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan “21 Mayıs’ta Türkiye Şaha Kalkacak”dedi

SİYASET 08.05.2017 - 17:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Ak Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan “21 Mayıs’ta Türkiye Şaha Kalkacak”dedi

Etkinlik sonrasında soruları yanıtlayan Özkan, 21 Mayıs’ta yapılacak olan AK Parti Olağanüstü kongresiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Milletvekili Özkan “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 21 Mayıs’ta AK Partimizin Genel Başkanı olacak ve Türkiye şaha kalkacak.” dedi.

Etkinlik sonrasında soruları yanıtlayan Özkan, 21 Mayıs’ta yapılacak olan AK Parti Olağanüstü  kongresiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Milletvekili Özkan “Cumhurbaşkanımız  Recep Tayyip Erdoğan, 21 Mayıs’ta AK Partimizin Genel Başkanı olacak ve Türkiye şaha kalkacak.” dedi.   AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, haftasonu Çal Akkent mahallesindeki Mırtlak etkinliklerinde hemşehrileriyle buluştu. Yarışmaları izleyen ve kendisi de ata binen Özkan’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.   Olağanüstü kongrede genel başkanlık seçimi yapılacağını ve  Cumhurbaşkanımızın genel başkan seçileceğini söyleyen Özkan şunları kaydetti. "21 Mayıs'ta Partimizin olağanüstü kongresi olacak. Bu kongrede hem genel başkan, hem parti MKYK’mız hem de partinin tüm yönetim kademesinin seçiminin gerçekleştirilmesini öngörüyoruz.”   Referandumun ülkemize yansımalarına ve etkilerine de değinen Milletvekili Özkan, “Artık  eski Türkiye olmayacak. 16 Nisan’da yüce milletimiz, milli irademizin üzerindeki tüm kirli elleri, terörü, darbeyi sandığa gömdü. Artık yeni Türkiye, büyük Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz. Bu sistemi, ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine çıkması, hedeflerine yol açması, tüm sorunların çözülmesi ve daha güçlü bir Türkiye’de, huzur içerisinde, bir ve beraber olmamız için geliştirdik. Artık daha güçlü ve aydınlık bir gelecek bizleri bekliyor. 2019 yılında, bu sistem değişikliği ilk meyvelerini verecek. Aslında şimdiden meyvelerini vermeye başladı. Kurucu genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, hiçbir zaman gönül bağını koparmadığı, aşkı, tutkusu, sevdası olan partisine, yuvasına resmen üye oldu. İnşallah 21 Mayısta da yine o ilk günkü aşkla ve coşkuyla, o hizmet sevdasıyla, kurduğu büyük partinin başına tekrar genel başkan olarak seçilecek. İşte o zaman Türkiye şaha kalkacak.” dedi.       Siyasetin yegâne amacının millete efendilik değil, hizmetkârlık olduğunu belirten Özkan, “AK Partinin siyaset anlayışında ve siyasetinin merkezinde tek bir temel unsur vardır. O da sadece ve sadece milletimizdir. Milletimizin her bir ferdi, Alevi’si, Sünni’si, Kürt’ü, Türk’ü, Laz’ı, Çerkez’i, Zaza’sı, Arap’ı, inananı, inanmayanı, bu ülkede yaşayan 80 Milyon insanın her birinin sorunu Partimizin sorunudur.” dedi.   Denizli Milletvekili Cahit Özkan, “Bugün referandum sonuçlarını eleştirenler, 51’le alakalı meşruiyet tartışmasına girişenler, milletimizin 85’in üzerinde bir katılımla kendi iradesine nasıl sahip çıktığını görmezden geliyorlar. Türkiye’nin güçlenmesini ve büyümesini istemeyen batının ‘Hayır’a nasıl destek verdiğini gördük. Bir taraftan ekonomiyle darbe vurmaya çalıştılar, bir taraftan terörü desteklediler, ama bu millet 16 Nisan’da şunu söyledi, “Bu millet kendi kararını kendisi verir, kendi göbek bağını kendisi keser. İşte böylesine önemli bir süreçte böyle önemli bir seçim sonucu elde etme noktasında çalışan, gayret gösteren, emek veren bütün kardeşlerime ve yüce milletimize teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.
Etkinlik sonrasında soruları yanıtlayan Özkan, 21 Mayıs’ta yapılacak olan AK Parti Olağanüstü kongresiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Milletvekili Özkan “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 21 Mayıs’ta AK Partimizin Genel Başkanı olacak ve Türkiye şaha kalkacak.” dedi.

Etkinlik sonrasında soruları yanıtlayan Özkan, 21 Mayıs’ta yapılacak olan AK Parti Olağanüstü  kongresiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Milletvekili Özkan “Cumhurbaşkanımız  Recep Tayyip Erdoğan, 21 Mayıs’ta AK Partimizin Genel Başkanı olacak ve Türkiye şaha kalkacak.” dedi.

 

AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, haftasonu Çal Akkent mahallesindeki Mırtlak etkinliklerinde hemşehrileriyle buluştu. Yarışmaları izleyen ve kendisi de ata binen Özkan’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

 

Olağanüstü kongrede genel başkanlık seçimi yapılacağını ve  Cumhurbaşkanımızın genel başkan seçileceğini söyleyen Özkan şunları kaydetti. "21 Mayıs'ta Partimizin olağanüstü kongresi olacak. Bu kongrede hem genel başkan, hem parti MKYK’mız hem de partinin tüm yönetim kademesinin seçiminin gerçekleştirilmesini öngörüyoruz.”

 

Referandumun ülkemize yansımalarına ve etkilerine de değinen Milletvekili Özkan, “Artık  eski Türkiye olmayacak. 16 Nisan’da yüce milletimiz, milli irademizin üzerindeki tüm kirli elleri, terörü, darbeyi sandığa gömdü. Artık yeni Türkiye, büyük Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz. Bu sistemi, ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine çıkması, hedeflerine yol açması, tüm sorunların çözülmesi ve daha güçlü bir Türkiye’de, huzur içerisinde, bir ve beraber olmamız için geliştirdik. Artık daha güçlü ve aydınlık bir gelecek bizleri bekliyor. 2019 yılında, bu sistem değişikliği ilk meyvelerini verecek. Aslında şimdiden meyvelerini vermeye başladı. Kurucu genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, hiçbir zaman gönül bağını koparmadığı, aşkı, tutkusu, sevdası olan partisine, yuvasına resmen üye oldu. İnşallah 21 Mayısta da yine o ilk günkü aşkla ve coşkuyla, o hizmet sevdasıyla, kurduğu büyük partinin başına tekrar genel başkan olarak seçilecek. İşte o zaman Türkiye şaha kalkacak.” dedi.

 

 

 

Siyasetin yegâne amacının millete efendilik değil, hizmetkârlık olduğunu belirten Özkan, “AK Partinin siyaset anlayışında ve siyasetinin merkezinde tek bir temel unsur vardır. O da sadece ve sadece milletimizdir. Milletimizin her bir ferdi, Alevi’si, Sünni’si, Kürt’ü, Türk’ü, Laz’ı, Çerkez’i, Zaza’sı, Arap’ı, inananı, inanmayanı, bu ülkede yaşayan 80 Milyon insanın her birinin sorunu Partimizin sorunudur.” dedi.

 

Denizli Milletvekili Cahit Özkan, “Bugün referandum sonuçlarını eleştirenler, 51’le alakalı meşruiyet tartışmasına girişenler, milletimizin 85’in üzerinde bir katılımla kendi iradesine nasıl sahip çıktığını görmezden geliyorlar. Türkiye’nin güçlenmesini ve büyümesini istemeyen batının ‘Hayır’a nasıl destek verdiğini gördük. Bir taraftan ekonomiyle darbe vurmaya çalıştılar, bir taraftan terörü desteklediler, ama bu millet 16 Nisan’da şunu söyledi, “Bu millet kendi kararını kendisi verir, kendi göbek bağını kendisi keser. İşte böylesine önemli bir süreçte böyle önemli bir seçim sonucu elde etme noktasında çalışan, gayret gösteren, emek veren bütün kardeşlerime ve yüce milletimize teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.