AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin’den 19 Mayıs Mesajı

GÜNDEM 19.05.2019 - 12:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin’den 19 Mayıs Mesajı

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı yayımladığı mesaj ile kutladı. Şahin Tin; "Millet olarak İstiklal şuuruyla yetişen gençlerimize her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Bizler gençlerimize güveniyoruz" dedi.   AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Mesajında "19 Mayıs 1919 Tarihi Milletimizin kendi özgür iradesine, istiklal ve istikbaline her koşulda nasıl sahip çıktığını tüm dünyaya ilan ettiği bir dönüm noktasıdır" diyen Milletvekili Şahin Tin; "19 Mayıs tarihi, dosta güven düşmana korku saldığımız, sefere çıkıp zaferi Allah’tan beklediğimiz önemli bir adımdır. Kurtuluş savaşımızın ilk adımını atan ve İstiklal meşalesini Samsun’da yakan milletimiz, birlik ve beraberlik içinde cesaretle ve kararlılıkla eşsiz bir mücadele sergilemiş ve başarı elde etmiştir. Cumhuriyetimizi kurarak taçlandırılan bu zafer gücümüze güç katmıştır" dedi.     "GENÇLERİMİZ ARTIK DAHA AKTİF"    "Millet olarak İstiklal şuuruyla yetişen gençlerimize her zamankinden daha çok ihtiyacımız var" diyen Milletvekili Şahin Tin; "Tarihine sahip çıkan, milli değerlerine bağlı her açıdan nitelikli ve donanımlı bir gençliğin ülkemizi daha iyi noktalara taşıyacağı şüphesiz aşikârdır. Bizler gençlerimize güveniyoruz. Elbette gençlerimize yönelik her zaman çok önemli adımlar atıldı. Ancak AK Parti olarak bizler gençlerimize duyduğumuz güveni somut olarak ortaya koyduk. Gençlerimizin siyasette ve devlet yönetiminde daha aktif yer almalarını sağlayıp yönetime katılım oranlarını artırdık. Kurtuluş savaşını zafere taşıyan irade, cesaret ve inanç bugün hala dipdiri ve taze... Bizler o heyecanın ve o ruhun gençlerimizin gözünde ışıl ışıl parladığını çok net görüyoruz. Bu heyecan bizim geleceğe olan umutlarımızı yüceltmekte, sarsılmaz gücümüzü ayakta tutmaktadır" ifadelerine yer verdi.     "GENÇLİK DEMEK GELECEK DEMEK"   "Bizim için gençlik demek gelecek demek" diyen Milletvekili Şahin Tin, mesajını şu sözlerle tamamladı: "Biz onların memleket aşkına ve ay yıldızlı bayrak sevdasına sonuna kadar güveniyoruz. Gençlerimizin güzel yarınlara koşabilecekleri için yeni yollar açıyor, yeni hedefler koyuyoruz. Ülkemizi daha iyi noktalara taşıyacaklarına yürekten inanıyoruz. Ecdat yadigârı bu aziz vatanı en iyi şekilde koruyacak olanlar şüphesiz gençlerimizdir. 15 Temmuz’da olduğu gibi istiklal ve istikbalimiz söz konusu olduğunda vatana sahip çıkacak ve canını seve seve bu topraklar için feda edebilecek bir gençlikle bu kutlu yolda ilerliyoruz. Geleceğimizin teminatı gençlerimizin ve milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı en kalbi duygularla tebrik ediyor, başta Gazi Atatürk, silah arkadaşları olmak üzere bu aziz topraklar için mücadele veren tüm kahramanlarımızı rahmetle ve tazimle yâd ediyorum."

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı yayımladığı mesaj ile kutladı. Şahin Tin; "Millet olarak İstiklal şuuruyla yetişen gençlerimize her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Bizler gençlerimize güveniyoruz" dedi.

 

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Mesajında "19 Mayıs 1919 Tarihi Milletimizin kendi özgür iradesine, istiklal ve istikbaline her koşulda nasıl sahip çıktığını tüm dünyaya ilan ettiği bir dönüm noktasıdır" diyen Milletvekili Şahin Tin; "19 Mayıs tarihi, dosta güven düşmana korku saldığımız, sefere çıkıp zaferi Allah’tan beklediğimiz önemli bir adımdır. Kurtuluş savaşımızın ilk adımını atan ve İstiklal meşalesini Samsun’da yakan milletimiz, birlik ve beraberlik içinde cesaretle ve kararlılıkla eşsiz bir mücadele sergilemiş ve başarı elde etmiştir. Cumhuriyetimizi kurarak taçlandırılan bu zafer gücümüze güç katmıştır" dedi.

 

 

"GENÇLERİMİZ ARTIK DAHA AKTİF"

 

 "Millet olarak İstiklal şuuruyla yetişen gençlerimize her zamankinden daha çok ihtiyacımız var" diyen Milletvekili Şahin Tin; "Tarihine sahip çıkan, milli değerlerine bağlı her açıdan nitelikli ve donanımlı bir gençliğin ülkemizi daha iyi noktalara taşıyacağı şüphesiz aşikârdır. Bizler gençlerimize güveniyoruz. Elbette gençlerimize yönelik her zaman çok önemli adımlar atıldı. Ancak AK Parti olarak bizler gençlerimize duyduğumuz güveni somut olarak ortaya koyduk. Gençlerimizin siyasette ve devlet yönetiminde daha aktif yer almalarını sağlayıp yönetime katılım oranlarını artırdık. Kurtuluş savaşını zafere taşıyan irade, cesaret ve inanç bugün hala dipdiri ve taze... Bizler o heyecanın ve o ruhun gençlerimizin gözünde ışıl ışıl parladığını çok net görüyoruz. Bu heyecan bizim geleceğe olan umutlarımızı yüceltmekte, sarsılmaz gücümüzü ayakta tutmaktadır" ifadelerine yer verdi.

 

 

"GENÇLİK DEMEK GELECEK DEMEK"

 

"Bizim için gençlik demek gelecek demek" diyen Milletvekili Şahin Tin, mesajını şu sözlerle tamamladı: "Biz onların memleket aşkına ve ay yıldızlı bayrak sevdasına sonuna kadar güveniyoruz. Gençlerimizin güzel yarınlara koşabilecekleri için yeni yollar açıyor, yeni hedefler koyuyoruz. Ülkemizi daha iyi noktalara taşıyacaklarına yürekten inanıyoruz. Ecdat yadigârı bu aziz vatanı en iyi şekilde koruyacak olanlar şüphesiz gençlerimizdir. 15 Temmuz’da olduğu gibi istiklal ve istikbalimiz söz konusu olduğunda vatana sahip çıkacak ve canını seve seve bu topraklar için feda edebilecek bir gençlikle bu kutlu yolda ilerliyoruz. Geleceğimizin teminatı gençlerimizin ve milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı en kalbi duygularla tebrik ediyor, başta Gazi Atatürk, silah arkadaşları olmak üzere bu aziz topraklar için mücadele veren tüm kahramanlarımızı rahmetle ve tazimle yâd ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.