AK Parti Denizli Siyaset Akademisi final yapıyor

SİYASET 02.12.2016 - 09:43, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

AK Parti Denizli Siyaset Akademisi final yapıyor

AK Parti Denizli Siyaset Akademisi final yapıyor / denizli haber / denizli 20 haber

AK Parti Denizli Siyaset Akademisi son dersi, Yazar ve Aktör Ahmet Yenilmez ile Prof. Dr. Betül Ulukol'un katılımıyla gerçekleşecek.  AK Parti Denizli İl Başkanlığı Ar-Ge Birimince tarafından 3 Aralık Cumartesi günü saat 18.00’da yapılacak son derse, Yazar ve Aktör Ahmet Yenilmez ile Prof. Dr Betül Ulukol'un katılımıyla gerçekleştirilecek. Türkiye’nin siyasi ve idari yapıların tartışıldığı, bilgilendirildiği ve dünyadan örnekler dayalı eğitimlerin yer aldığı Denizli Siyaset Akademisi sona eriyor. Siyaset Akademisi'nin önemine değinen AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, “AK Parti 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerlemektedir. Biz bu hedefe ancak donanımlı, kaliteli insan yetiştirerek ulaşabiliriz, Bu yüzden geniş kapsamlı faaliyetlerden biri olan Siyaset Akademisi seçmenlerin partiyle bağını kuvvetlendirmek, siyasete yönelik toplumsal ilgiyi artırmak, katılımcıların tarih, siyasal tarih, ekonomi, dış politika gibi alanlarda uzmanlarca bilgilendirildiği, Türkiye geneline teşkilatlar aracılığıyla yaygınlaştırılan önemli bir eğitim faaliyeti olmuştur" dedi. Bu yıl katılımcıların deneyim paylaşımları bölümünde demokratik bir platformda daha fazla tecrübe ve siyasi hikayeye birinci ağızdan da şahit olma şansını elde ettiklerini belirten Başkan Filiz, Cumartesi günü yapacakları final dersi için tüm Denizlilileri davet etti. Siyaset akademisi eğitimleri süresi boyunca il bazında dereceye giren katılımcılara AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım tarafından başarı belgesi ile plaket verileceği belirtildi.
AK Parti Denizli Siyaset Akademisi final yapıyor / denizli haber / denizli 20 haber

AK Parti Denizli Siyaset Akademisi son dersi, Yazar ve Aktör Ahmet Yenilmez ile Prof. Dr. Betül Ulukol'un katılımıyla gerçekleşecek. 


AK Parti Denizli İl Başkanlığı Ar-Ge Birimince tarafından 3 Aralık Cumartesi günü saat 18.00’da yapılacak son derse, Yazar ve Aktör Ahmet Yenilmez ile Prof. Dr Betül Ulukol'un katılımıyla gerçekleştirilecek.


Türkiye’nin siyasi ve idari yapıların tartışıldığı, bilgilendirildiği ve dünyadan örnekler dayalı eğitimlerin yer aldığı Denizli Siyaset Akademisi sona eriyor.


Siyaset Akademisi'nin önemine değinen AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, “AK Parti 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerlemektedir. Biz bu hedefe ancak donanımlı, kaliteli insan yetiştirerek ulaşabiliriz, Bu yüzden geniş kapsamlı faaliyetlerden biri olan Siyaset Akademisi seçmenlerin partiyle bağını kuvvetlendirmek, siyasete yönelik toplumsal ilgiyi artırmak, katılımcıların tarih, siyasal tarih, ekonomi, dış politika gibi alanlarda uzmanlarca bilgilendirildiği, Türkiye geneline teşkilatlar aracılığıyla yaygınlaştırılan önemli bir eğitim faaliyeti olmuştur" dedi.


Bu yıl katılımcıların deneyim paylaşımları bölümünde demokratik bir platformda daha fazla tecrübe ve siyasi hikayeye birinci ağızdan da şahit olma şansını elde ettiklerini belirten Başkan Filiz, Cumartesi günü yapacakları final dersi için tüm Denizlilileri davet etti.


Siyaset akademisi eğitimleri süresi boyunca il bazında dereceye giren katılımcılara AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım tarafından başarı belgesi ile plaket verileceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.