AK PARTİ Denizli'yi dolaşıyor!

SİYASET 15.03.2017 - 08:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

AK PARTİ Denizli'yi dolaşıyor!

Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin oylanacağı 16 Nisan’a sayılı günler kala Ak Parti çalışmalarına hız verdi. İl Başkanı Necip Filiz, Beyağaç’tan “Evet” oyu istedi.

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, referandum çalışmaları kapsamında Beyağaç Aşağısazak ve Kızılağaç’a giderek vatandaşlarla bir araya geldi.   Filiz’e AK Parti Beyağaç İlçe Başkanı Durali Süpçin ve ilçe koordinatörü Mevlüt Akdeniz de eşlik etti.   Kahvehanelerde düzenlenen toplantılarda konuşan Filiz “16 Nisan seçimlerinde sadece Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini oylamayacağız. Bu seçimin bir başka özelliği daha var: 16 Nisan seçimlerinde sandığa giderek eski Türkiye’yle yeni Türkiye arasında bir tercih yapacağız! Önümüzdeki tüm engelleri ortadan kaldıracağız” dedi.   Avrupa ülkelerinin Türkiye’ye karşı tutumunu da kınayan Filiz, “Çok önemli bir sınavdan geçiyoruz. Bu tür darbelere karşı dimdik durmalı ve asla duruşumuzdan taviz vermemeliyiz. Bu darbelerin sorumluları, cevaplarını referandum sonuçlarıyla çok daha net alacak” ifadelerini kullandı.   Vatandaşların sorularını da yanıtlayan Filiz “ referandumda evet oyu kullanmalarını” istedi.    
Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin oylanacağı 16 Nisan’a sayılı günler kala Ak Parti çalışmalarına hız verdi. İl Başkanı Necip Filiz, Beyağaç’tan “Evet” oyu istedi.

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, referandum çalışmaları kapsamında Beyağaç Aşağısazak ve Kızılağaç’a giderek vatandaşlarla bir araya geldi.

 

Filiz’e AK Parti Beyağaç İlçe Başkanı Durali Süpçin ve ilçe koordinatörü Mevlüt Akdeniz de eşlik etti.

 

Kahvehanelerde düzenlenen toplantılarda konuşan Filiz “16 Nisan seçimlerinde sadece Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini oylamayacağız. Bu seçimin bir başka özelliği daha var: 16 Nisan seçimlerinde sandığa giderek eski Türkiye’yle yeni Türkiye arasında bir tercih yapacağız! Önümüzdeki tüm engelleri ortadan kaldıracağız” dedi.

 

Avrupa ülkelerinin Türkiye’ye karşı tutumunu da kınayan Filiz, “Çok önemli bir sınavdan geçiyoruz. Bu tür darbelere karşı dimdik durmalı ve asla duruşumuzdan taviz vermemeliyiz. Bu darbelerin sorumluları, cevaplarını referandum sonuçlarıyla çok daha net alacak” ifadelerini kullandı.

 

Vatandaşların sorularını da yanıtlayan Filiz “ referandumda evet oyu kullanmalarını” istedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.