AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Akbulut: "Hayvanlarında yaşam hakları var"

SİYASET 07.10.2018 - 10:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Akbulut: "Hayvanlarında yaşam hakları var"

Denizli Ak Parti Gençlik Kolları Çevre Şehir ve Kültür Başkanlığı hayvanları korumak ve uygulanan şiddete dur demek için Çamlık Mesireliğinde düzenledikleri etkinlikle dikkat çekti.   AK Parti Denizli Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Akbulut, hayvanlarında yaşam hakları olduğunu belirterek, Kolları Çevre Şehir ve Kültür Başkanlığı olarak hayvanlarla ilgili farkındalık oluşturmak için geliştirdikleri projeleri uygulamaya koydukların açıkladı. Akbulut, "AK Parti Denizli Gençlik Kolları Çevre Şehir ve Kültür Başkanlığı olarak bugün yeni bir farkındalık yaratmak için sizlere hitap ediyoruz.Hayvanların yaşam haklarını korumak  ,sahipsiz hayvanlara uygulanan şiddete dur demek için insani ve vicdanı boyutta tüm desteğimizle ve #HayvanlarıKorumAK için Ak Gençlik sahada sloganımızla eş zamanlı günün sembolünü oluşturduğumuz minik kardeşlerimizinde desteğiyle buradayız. Lütfen hep birlikte düşünelim insan eğlence adı altında kullanılan hayvanları görmeden yaşayamaz mı ? Bir bütün olarak yaşadığımız bu sistemin parçası olan hayvanları korumak ve onların haklarını savunmanın önemini öncelikle kendimize ve tüm insanlığa olan saygımız gibi benimsememiz gerektiği bilincinde olmalıyız. Hayvanların sığınağı devlettir.Hükümet olarak her zaman hayvan hakları ile ilgili en önemli adımları atıyor ve yasa kapsamında hayvanlara zalimce yapılan her muamelenin karşılığını en ağır şekilde cezalarla tanımlıyoruz. Bu kapsamda biz gençler de ; Hayvanlara her baktığımızda sadece hayvandan öte bir canlı görmeliyiz. Ülke olarak siyasetçisi, genci, yaşlısı, çocuğu, kadını, erkeği  kim olursa olsun hayvanları korumak noktasında her bireyi duyarlı olmaya davet ediyoruz. Her canlının yaşam hakkı kutsaldır ve hiçbir hayvan kaderine terk edilemez. Bunun için üstümüze düşen takipçiliği sürdürecek ve her fırsatta  yapılması gerekenleri  duyuracağız" dedi.          

Denizli Ak Parti Gençlik Kolları Çevre Şehir ve Kültür Başkanlığı hayvanları korumak ve uygulanan şiddete dur demek için Çamlık Mesireliğinde düzenledikleri etkinlikle dikkat çekti.

 

AK Parti Denizli Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Akbulut, hayvanlarında yaşam hakları olduğunu belirterek, Kolları Çevre Şehir ve Kültür Başkanlığı olarak hayvanlarla ilgili farkındalık oluşturmak için geliştirdikleri projeleri uygulamaya koydukların açıkladı. Akbulut, "AK Parti Denizli Gençlik Kolları Çevre Şehir ve Kültür Başkanlığı olarak bugün yeni bir farkındalık yaratmak için sizlere hitap ediyoruz.Hayvanların yaşam haklarını korumak  ,sahipsiz hayvanlara uygulanan şiddete dur demek için insani ve vicdanı boyutta tüm desteğimizle ve #HayvanlarıKorumAK için Ak Gençlik sahada sloganımızla eş zamanlı günün sembolünü oluşturduğumuz minik kardeşlerimizinde desteğiyle buradayız. Lütfen hep birlikte düşünelim insan eğlence adı altında kullanılan hayvanları görmeden yaşayamaz mı ? Bir bütün olarak yaşadığımız bu sistemin parçası olan hayvanları korumak ve onların haklarını savunmanın önemini öncelikle kendimize ve tüm insanlığa olan saygımız gibi benimsememiz gerektiği bilincinde olmalıyız. Hayvanların sığınağı devlettir.Hükümet olarak her zaman hayvan hakları ile ilgili en önemli adımları atıyor ve yasa kapsamında hayvanlara zalimce yapılan her muamelenin karşılığını en ağır şekilde cezalarla tanımlıyoruz. Bu kapsamda biz gençler de ; Hayvanlara her baktığımızda sadece hayvandan öte bir canlı görmeliyiz. Ülke olarak siyasetçisi, genci, yaşlısı, çocuğu, kadını, erkeği  kim olursa olsun hayvanları korumak noktasında her bireyi duyarlı olmaya davet ediyoruz. Her canlının yaşam hakkı kutsaldır ve hiçbir hayvan kaderine terk edilemez. Bunun için üstümüze düşen takipçiliği sürdürecek ve her fırsatta  yapılması gerekenleri  duyuracağız" dedi.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.