AK Parti Honaz İlçe Teşkilatı’ndan Başkan Zolan’a ziyaret

SİYASET 13.02.2018 - 10:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

AK Parti Honaz İlçe Teşkilatı’ndan Başkan Zolan’a ziyaret

‪AK Parti Honaz İlçe Başkanı Mesut Türkoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Tek dertlerinin millete hizmet etmek olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Honazımızın güzelliğinin üzerine bir güzellik daha katabilir miyiz? Onun uğraşı içerisindeyiz" dedi.   AK Parti Honaz İlçe Teşkilatı, genel kurullarını tamamlamasının ardından Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Ziyarete, AK Parti Honaz İlçe Başkanı Mesut Türkoğlu, yönetim kurulu ve Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu katıldı. AK Parti Honaz İlçe Başkanı Türkoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, Denizli Büyükşehir Belediyesinin Honaz’a yaptığı yatırımlar için teşekkür ederek, “Honaz’da hayata geçen altyapı, üst yapı, Honaz Kapalı Yüzme Havuzu ve diğer tüm hizmetleriniz için çok teşekkür ederiz. Gece gündüz demeden çalışıyorsunuz. Biz de sizlerin yanınızdayız” dedi.     “Honaz ayrı bir güzelliği olan nadide bir ilçemiz”   Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Yeni seçilen ilçe yönetimimiz ve tüm teşkilatlarımızla birlikte inşallah Honaz’a hizmet edeceğiz. Honaz ayrı bir güzelliği olan nadide bir ilçemiz. Ege’nin en büyük dağının yamacında, kendine özgü üretimiyle, hem organize sanayi hem de tarımsal anlamda üretimiyle her geçen gün büyüyen, birçok güzellikleri de içinde barındıran çok güzel bir ilçemiz" dedi.   "Sizlerle beraber başaracağız"   Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan Zolan, "Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak birçok konuda çalışmalarımız sürüyor. Honaz ilçe otogarı, kapalı yüzme havuzu inşaatlarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Honazımızın güzelliğinin üzerine bir güzellik daha katabilir miyiz? Onun uğraşı içerisindeyiz. Bunu sizlerle beraber başaracağız, Allah yolumuzu açık etsin. Göreviniz hayırlı olsun” diye konuştu.  

‪AK Parti Honaz İlçe Başkanı Mesut Türkoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Tek dertlerinin millete hizmet etmek olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Honazımızın güzelliğinin üzerine bir güzellik daha katabilir miyiz? Onun uğraşı içerisindeyiz" dedi.

 

AK Parti Honaz İlçe Teşkilatı, genel kurullarını tamamlamasının ardından Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Ziyarete, AK Parti Honaz İlçe Başkanı Mesut Türkoğlu, yönetim kurulu ve Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu katıldı. AK Parti Honaz İlçe Başkanı Türkoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, Denizli Büyükşehir Belediyesinin Honaz’a yaptığı yatırımlar için teşekkür ederek, “Honaz’da hayata geçen altyapı, üst yapı, Honaz Kapalı Yüzme Havuzu ve diğer tüm hizmetleriniz için çok teşekkür ederiz. Gece gündüz demeden çalışıyorsunuz. Biz de sizlerin yanınızdayız” dedi.  

 

“Honaz ayrı bir güzelliği olan nadide bir ilçemiz”

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Yeni seçilen ilçe yönetimimiz ve tüm teşkilatlarımızla birlikte inşallah Honaz’a hizmet edeceğiz. Honaz ayrı bir güzelliği olan nadide bir ilçemiz. Ege’nin en büyük dağının yamacında, kendine özgü üretimiyle, hem organize sanayi hem de tarımsal anlamda üretimiyle her geçen gün büyüyen, birçok güzellikleri de içinde barındıran çok güzel bir ilçemiz" dedi.

 

"Sizlerle beraber başaracağız"

 

Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan Zolan, "Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak birçok konuda çalışmalarımız sürüyor. Honaz ilçe otogarı, kapalı yüzme havuzu inşaatlarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Honazımızın güzelliğinin üzerine bir güzellik daha katabilir miyiz? Onun uğraşı içerisindeyiz. Bunu sizlerle beraber başaracağız, Allah yolumuzu açık etsin. Göreviniz hayırlı olsun” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.