AK Parti İl Başkanlığında Yücel Güngör Dönemi

SİYASET 19.12.2020 - 22:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:53
 

AK Parti İl Başkanlığında Yücel Güngör Dönemi

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz’in 7. Olağan Kongre öncesi aday olmayacağını açıklaması üzerine Filiz’in yerine kimin aday olacağı belli oldu. Daha önce Merkezefendi İlçe Başkanlığı görevi yapan Yücel Güngör il başkanı aday olarak belirlendi.   AK Parti’de 7.Olağan Kongre öncesi, Cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle AK Parti Denizli İl Başkanı adaylığı için Yücel Güngör görevlendirildi. Güngör kongreye tek aday olarak girecek.   Denizli’den İstanbul’a il başkanı adaylığı için çağrılan 3 isim arasında yer alan Yücel Güngör, bugün İstanbul’da AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ilk onayı alarak, Denizli’ye partisinin adayı olarak dönüyor.   AK Partisi’nin kuruluşundan bu yana her kademede görev alan Yücel Güngör, daha önce de Merkezefendi ilçe başkanlığı yapmıştı. Cumhurbaşkanı onayı almasından sonra kendisiyle görüştüğümüz Güngör, Denizli’ye ilk mesajını şu sözler ile verdi:   Bize, onurlu aynı zamanda sorumluluğu ağır olan bu şerefli görevi şahsımıza emanet eden, Başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğanolmak üzere bugüne kadar emeği geçen Ak Partiye gönül vermiş tüm Denizlili hemşehrilerimize sonsuz teşekkür ediyorum..   Denizlimiz için  dünden daha fazla çalışmaya Kararlıyız ve Mecburuz.. Daha Çok Çalışıp Daha Çok Başarılara imza atacağız.. Denizlimizin 19 ilçesindeki  Ak Partimize gönül vermiş memleket sevdalılarımızla BİRLİKTE ve TEK YÜREK olarak Denizlimize olan Vefa borcumuzu ödemek için hiçbir bahaneye sığınmadan dünden daha fazla çalışmak için yolculuğumuza bugün itibariyle başlıyoruz…   En güzel Makamın Denizlimizin gönlünde en güzel bir yerde olabilmek düşüncesiyle, Denizlimize Hayırlı Olsun“ ifadelerine yer verdi.   Yücel Güngör’ün il başkanlığına aday gösterilmesinin ardından, yeni yönetimde hangi isimlerin yer alacağı merak konusu oldu.     YÜCEL GÜNGÖR KİMDİR?   1978 yılında Denizli’nin Karşıyaka Mahallesi’nde doğdu.   İlkokulu Karşıyaka İlkokulu’nda, ortaokulu Sevil Kaynak Ortaokulu’nda ve lise öğrenimini Denizli Cumhuriyet Lisesi’nde tamamladı.   2002 yılında Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Su Ürünleri Mühendisi olarak mezun oldu.   Bir Tekstil firmasında İhracat-Pazarlama Yöneticisi olarak 20 yıl görev yaptı.   İngilizce eğitimi için 6 ay İngiltere’de bulundu.   Şuan kendi firmasında Yurtdışı- İhracat –Pazarlama işlerine devam etmektedir. Evli,  üç çocuk babasıdır. İyi derecede İngilizce biliyor.

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz’in 7. Olağan Kongre öncesi aday olmayacağını açıklaması üzerine Filiz’in yerine kimin aday olacağı belli oldu. Daha önce Merkezefendi İlçe Başkanlığı görevi yapan Yücel Güngör il başkanı aday olarak belirlendi.

 

AK Parti’de 7.Olağan Kongre öncesi, Cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle AK Parti Denizli İl Başkanı adaylığı için Yücel Güngör görevlendirildi. Güngör kongreye tek aday olarak girecek.

 

Denizli’den İstanbul’a il başkanı adaylığı için çağrılan 3 isim arasında yer alan Yücel Güngör, bugün İstanbul’da AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ilk onayı alarak, Denizli’ye partisinin adayı olarak dönüyor.

 

AK Partisi’nin kuruluşundan bu yana her kademede görev alan Yücel Güngör, daha önce de Merkezefendi ilçe başkanlığı yapmıştı. Cumhurbaşkanı onayı almasından sonra kendisiyle görüştüğümüz Güngör, Denizli’ye ilk mesajını şu sözler ile verdi:

 

Bize, onurlu aynı zamanda sorumluluğu ağır olan bu şerefli görevi şahsımıza emanet eden, Başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğanolmak üzere bugüne kadar emeği geçen Ak Partiye gönül vermiş tüm Denizlili hemşehrilerimize sonsuz teşekkür ediyorum..

 

Denizlimiz için  dünden daha fazla çalışmaya Kararlıyız ve Mecburuz.. Daha Çok Çalışıp Daha Çok Başarılara imza atacağız.. Denizlimizin 19 ilçesindeki  Ak Partimize gönül vermiş memleket sevdalılarımızla BİRLİKTE ve TEK YÜREK olarak Denizlimize olan Vefa borcumuzu ödemek için hiçbir bahaneye sığınmadan dünden daha fazla çalışmak için yolculuğumuza bugün itibariyle başlıyoruz…

 

En güzel Makamın Denizlimizin gönlünde en güzel bir yerde olabilmek düşüncesiyle, Denizlimize Hayırlı Olsun“ ifadelerine yer verdi.

 

Yücel Güngör’ün il başkanlığına aday gösterilmesinin ardından, yeni yönetimde hangi isimlerin yer alacağı merak konusu oldu.

 

 

YÜCEL GÜNGÖR KİMDİR?

 

1978 yılında Denizli’nin Karşıyaka Mahallesi’nde doğdu.

 

İlkokulu Karşıyaka İlkokulu’nda, ortaokulu Sevil Kaynak Ortaokulu’nda ve lise öğrenimini Denizli Cumhuriyet Lisesi’nde tamamladı.

 

2002 yılında Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Su Ürünleri Mühendisi olarak mezun oldu.

 

Bir Tekstil firmasında İhracat-Pazarlama Yöneticisi olarak 20 yıl görev yaptı.

 

İngilizce eğitimi için 6 ay İngiltere’de bulundu.

 

Şuan kendi firmasında Yurtdışı- İhracat –Pazarlama işlerine devam etmektedir. Evli,  üç çocuk babasıdır. İyi derecede İngilizce biliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.