AK Parti listesinde yer almayan Nihat Zeybekci’den ilk açıklama

SİYASET 22.05.2018 - 14:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

AK Parti listesinde yer almayan Nihat Zeybekci’den ilk açıklama

AK Parti'nin YSK'ya sunduğu 600 kişilik milletvekili listesinde yer almayan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, liste için ilk yorumunu sosyal medya hesabından yaptı. Zeybekci, “ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yeni bir zafere imza atacağız” dedi.   24 Haziran'da yapılacak milletvekilliği seçimlerinde AK Parti listesinde yer almayan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'den ilk açıklama listelerin açıklanmasından hemen sonra yapıldı.   Twitter'dan açıklama yapan Zeybekci, " Milletvekili aday listemiz vatanımıza, milletimize ve AK Parti mize hayırlı uğurlu olsun. İnşallah 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yeni bir zafere imza atacağız” ifadelerini kullandı.   Bakan Zeybekci’nin listede yer almamasını Cumhurbaşkanının kararı ile bakan olacağı yorumları yapıldı.  

AK Parti'nin YSK'ya sunduğu 600 kişilik milletvekili listesinde yer almayan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, liste için ilk yorumunu sosyal medya hesabından yaptı. Zeybekci, “ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yeni bir zafere imza atacağız” dedi.

 

24 Haziran'da yapılacak milletvekilliği seçimlerinde AK Parti listesinde yer almayan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'den ilk açıklama listelerin açıklanmasından hemen sonra yapıldı.

 

Twitter'dan açıklama yapan Zeybekci, " Milletvekili aday listemiz vatanımıza, milletimize ve AK Parti mize hayırlı uğurlu olsun. İnşallah 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yeni bir zafere imza atacağız” ifadelerini kullandı.

 

Bakan Zeybekci’nin listede yer almamasını Cumhurbaşkanının kararı ile bakan olacağı yorumları yapıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.