Ak Parti mahalle mahalle "Evet" diyor

SİYASET 15.03.2017 - 18:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Ak Parti mahalle mahalle "Evet" diyor

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, 16 Nisan'da yapılacak olan Anayasa Değişikliği Referandumu’ çalışmaları kapsamında Akhan Mahalle Muhtarı Mesut Günenç'i ziyaret etti. Mahalle sakinlerine Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatan Filiz çocuklarla şakalaşmayı da ihmal etmedi.

Ak Parti Pamukkale Kadın Kolları Başkanı Halise Akar'ın da eşlik ettiği ziyarette Başkan Filiz, “16 Nisan seçimlerinde sadece Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini oylamayacağız. Bu seçimin bir başka özelliği daha var: 16 Nisan seçimlerinde sandığa giderek eski Türkiye'yle yeni Türkiye arasında bir tercih yapacağız! Önümüzdeki tüm engelleri ortadan kaldıracağız” dedi.   Mahalleli gençlere de seslenen Filiz "Referandum da evet çıkması halinde 18 yaşındaki gençlerimiz milletvekili seçilebilecek. Biz gençlerimize güveniyoruz. Seçme hakkı olan gençlerimiz artık seçilme hakkına da kavuşacak. Meclisimiz artık daha da gençleşecek" ifadelerini kullandı.   Avrupa ülkelerinin Türkiye’ye karşı tutumunu da kınayan Filiz, “Çok önemli bir sınavdan geçiyoruz. Bu tür darbelere karşı dimdik durmalı ve asla duruşumuzdan taviz vermemeliyiz. Bu darbelerin sorumluları, cevaplarını referandum sonuçlarıyla çok daha net alacak” dedi.   Başkan Filiz, çocukların da ilgi odağı oldu. Evde bulunan 4 yaşındaki Selahattin Arıkan, 4 yaşındaki Atakan Sevinç, 5 yaşındaki Suna Özkök ve 4 yaşındaki Sudenaz Özkök ile kısa süreli oyunlar oynayan Başkan Filiz, ardından mahalle halkının sorunlarını dinledi ve vatandaşlardan “referandumda evet oyu kullanmalarını” istedi.
AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, 16 Nisan'da yapılacak olan Anayasa Değişikliği Referandumu’ çalışmaları kapsamında Akhan Mahalle Muhtarı Mesut Günenç'i ziyaret etti. Mahalle sakinlerine Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatan Filiz çocuklarla şakalaşmayı da ihmal etmedi.

Ak Parti Pamukkale Kadın Kolları Başkanı Halise Akar'ın da eşlik ettiği ziyarette Başkan Filiz, “16 Nisan seçimlerinde sadece Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini oylamayacağız. Bu seçimin bir başka özelliği daha var: 16 Nisan seçimlerinde sandığa giderek eski Türkiye'yle yeni Türkiye arasında bir tercih yapacağız! Önümüzdeki tüm engelleri ortadan kaldıracağız” dedi.

 

Mahalleli gençlere de seslenen Filiz "Referandum da evet çıkması halinde 18 yaşındaki gençlerimiz milletvekili seçilebilecek. Biz gençlerimize güveniyoruz. Seçme hakkı olan gençlerimiz artık seçilme hakkına da kavuşacak. Meclisimiz artık daha da gençleşecek" ifadelerini kullandı.

 

Avrupa ülkelerinin Türkiye’ye karşı tutumunu da kınayan Filiz, “Çok önemli bir sınavdan geçiyoruz. Bu tür darbelere karşı dimdik durmalı ve asla duruşumuzdan taviz vermemeliyiz. Bu darbelerin sorumluları, cevaplarını referandum sonuçlarıyla çok daha net alacak” dedi.

 

Başkan Filiz, çocukların da ilgi odağı oldu. Evde bulunan 4 yaşındaki Selahattin Arıkan, 4 yaşındaki Atakan Sevinç, 5 yaşındaki Suna Özkök ve 4 yaşındaki Sudenaz Özkök ile kısa süreli oyunlar oynayan Başkan Filiz, ardından mahalle halkının sorunlarını dinledi ve vatandaşlardan “referandumda evet oyu kullanmalarını” istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.