Ak Parti Meclis Üyesi istifa etti

SİYASET 30.09.2016 - 14:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Ak Parti Meclis Üyesi istifa etti

denizli haber / denizli 20 haber / Ak Parti Meclis Üyesi istifa etti

Denizli Serinhisar İlçesi’nde AK Partili Belediye Meclisi üyesi Muhammet Emre Kabukçu, istifa etti.   Serinhisar ve Büyükşehir Belediye Meclisi’nin AK Partili üyesi Muhammet Emre Kabukçu meclis üyeliğinden istifa etti. AK Partili Muhammet Emre Kabukçu, meclis üyeleri ve belediye başkanı ile zaman zaman uyuşmazlık yaşadığı, bunun yanında işlerinin de yoğunluğu nedeniyle belediye hizmetlerini yakından takip edemediğini belirterek, istifa ettiğini açıkladı.   KABUKÇU’NUN YERİNE KOYUN İstifa eden Muhammet Emre Kabukçu’nun yerine 8. sıradaki meclis üyesi Hüseyin Koyun görev alacak. Muhammet Emre Kabukçu, belediye hizmetlerini yeterli bulmadığı, gelir ve gider bütçesinde bazı usulsüzlüklerin yer aldığı iddiasıyla 2015 Faaliyet raporunu ret vermesiyle de gündeme gelmişti.
denizli haber / denizli 20 haber / Ak Parti Meclis Üyesi istifa etti

Denizli Serinhisar İlçesi’nde AK Partili Belediye Meclisi üyesi Muhammet Emre Kabukçu, istifa etti.

 

Serinhisar ve Büyükşehir Belediye Meclisi’nin AK Partili üyesi Muhammet Emre Kabukçu meclis üyeliğinden istifa etti. AK Partili Muhammet Emre Kabukçu, meclis üyeleri ve belediye başkanı ile zaman zaman uyuşmazlık yaşadığı, bunun yanında işlerinin de yoğunluğu nedeniyle belediye hizmetlerini yakından takip edemediğini belirterek, istifa ettiğini açıkladı.

 

KABUKÇU’NUN YERİNE KOYUN

İstifa eden Muhammet Emre Kabukçu’nun yerine 8. sıradaki meclis üyesi Hüseyin Koyun görev alacak. Muhammet Emre Kabukçu, belediye hizmetlerini yeterli bulmadığı, gelir ve gider bütçesinde bazı usulsüzlüklerin yer aldığı iddiasıyla 2015 Faaliyet raporunu ret vermesiyle de gündeme gelmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.