AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Başer: “Kutlu yürüyüşe devam ediyoruz”

SİYASET 18.08.2018 - 17:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Başer: “Kutlu yürüyüşe devam ediyoruz”

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer , Ankara Spor Salonu'nda yapılan AK Parti 6. Olağan Kongresi’ne katıldı.  Başer, kongredeki gelişmeleri aktardı.   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden Genel Başkan seçildiği kongreyi değerlendiren Başkan Başer, Türkiye'yi şaha kaldıran liderimiz, Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde, güçlü hedeflere doğru ‘Durmak yok yola devam’ dedik. Türkiye’nin dört bir tarafından gelen, Ak gönüllü dava arkadaşlarımız ile meydanı ve salonu hınca hınç doldurduk. AK Parti kongresi her zaman şölen havasında geçmiştir ve yine bütün AK Parti teşkilatları ile birlikte kongremiz şölen havasında tamamlanmıştır. Hedefimiz, kurucu liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği Yeni Türkiye hedefidir. Yeni Türkiye’nin hedefleri doğrultusunda kutlu yürüyüşe devam ediyoruz" dedi.    

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer , Ankara Spor Salonu'nda yapılan AK Parti 6. Olağan Kongresi’ne katıldı.  Başer, kongredeki gelişmeleri aktardı.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden Genel Başkan seçildiği kongreyi değerlendiren Başkan Başer, Türkiye'yi şaha kaldıran liderimiz, Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde, güçlü hedeflere doğru ‘Durmak yok yola devam’ dedik. Türkiye’nin dört bir tarafından gelen, Ak gönüllü dava arkadaşlarımız ile meydanı ve salonu hınca hınç doldurduk. AK Parti kongresi her zaman şölen havasında geçmiştir ve yine bütün AK Parti teşkilatları ile birlikte kongremiz şölen havasında tamamlanmıştır. Hedefimiz, kurucu liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği Yeni Türkiye hedefidir. Yeni Türkiye’nin hedefleri doğrultusunda kutlu yürüyüşe devam ediyoruz" dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.