Ak Parti Merkezefendi İlçe Teşkilatı kapı kapı dolaşıyor

SİYASET 04.06.2018 - 13:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Ak Parti Merkezefendi İlçe Teşkilatı kapı kapı dolaşıyor

AK Parti Merkezefendi İlçe Teşkilatı, kapı kapı dolaşarak Denizli’ye yapılan hizmetlerin yer aldığı broşürleri vatandaşlara birinci elden ulaştırarak destek istiyor. Binlerce broşür dağıtan AK Partililer, vatandaşlarla kurulan temaslardan memnun.   Adalet ve Kalkınma Partisi Merkezefendi İlçe Teşkilatı, ilçede mahalle mahalle sokak sokak dolaşarak broşür dağıtıyor. AK Parti hükümetinin Denizli’ye yaptığı yatırımların yer aldığı broşürleri dağıtan ve vatandaşlarla sohbet eden AK Partililer, 24 Haziran seçimlerinde oy istiyor. Yapılan çalışmalar hakkında kısa bir bilgi veren AK Parti Merkezefendi İlçe Teşkilat Başkanı Ekrem Başer, yaklaşık bir aydır süren seçim çalışmalarının hızla devam ettiğini ifade ederek ev ve esnaf ziyaretlerinin yanında bir yandan da broşür dağıtımının gerçekleştiğini bildirdi.     “KİŞİLERLE DEĞİL PROJELERLE KONUŞULUYORUZ” Teşkilatın yanında gönüllü ordusu ile çalışmaların sürdüğünü anlatan Başer, “Ekip arkadaşlarımız, son olarak Gerzele, Muratdede, Servergazi ve Adalet Mahallesinde broşür dağıtımı gerçekleştirdi. İlçemizde girilmedik sokak ve ev bırakmayacağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde AK Parti hükümetlerinin Denizlimize yaptığı hizmetleri vatandaşlarımıza hatırlatacağız. İnsanlar bire bir yaşamalarının yanında hizmetleri okuyunca ne kadar çok projenin hayata geçtiğini görünce çok şaşırıyor. Bizler yapacaklarımızdan ziyade yaptıklarımızı ve gelecek dev projelerimiz ile milletimizin karşısına çıkıp oy istiyoruz. Kişilerle değil projelerle konuşuluyoruz” dedi.

AK Parti Merkezefendi İlçe Teşkilatı, kapı kapı dolaşarak Denizli’ye yapılan hizmetlerin yer aldığı broşürleri vatandaşlara birinci elden ulaştırarak destek istiyor. Binlerce broşür dağıtan AK Partililer, vatandaşlarla kurulan temaslardan memnun.

 

Adalet ve Kalkınma Partisi Merkezefendi İlçe Teşkilatı, ilçede mahalle mahalle sokak sokak dolaşarak broşür dağıtıyor. AK Parti hükümetinin Denizli’ye yaptığı yatırımların yer aldığı broşürleri dağıtan ve vatandaşlarla sohbet eden AK Partililer, 24 Haziran seçimlerinde oy istiyor. Yapılan çalışmalar hakkında kısa bir bilgi veren AK Parti Merkezefendi İlçe Teşkilat Başkanı Ekrem Başer, yaklaşık bir aydır süren seçim çalışmalarının hızla devam ettiğini ifade ederek ev ve esnaf ziyaretlerinin yanında bir yandan da broşür dağıtımının gerçekleştiğini bildirdi.

 

 

“KİŞİLERLE DEĞİL PROJELERLE KONUŞULUYORUZ”

Teşkilatın yanında gönüllü ordusu ile çalışmaların sürdüğünü anlatan Başer, “Ekip arkadaşlarımız, son olarak Gerzele, Muratdede, Servergazi ve Adalet Mahallesinde broşür dağıtımı gerçekleştirdi. İlçemizde girilmedik sokak ve ev bırakmayacağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde AK Parti hükümetlerinin Denizlimize yaptığı hizmetleri vatandaşlarımıza hatırlatacağız. İnsanlar bire bir yaşamalarının yanında hizmetleri okuyunca ne kadar çok projenin hayata geçtiğini görünce çok şaşırıyor. Bizler yapacaklarımızdan ziyade yaptıklarımızı ve gelecek dev projelerimiz ile milletimizin karşısına çıkıp oy istiyoruz. Kişilerle değil projelerle konuşuluyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.