AK Parti Merkezefendi Kadınlar Kolları Arı gibi çalışıyor

SİYASET 06.06.2018 - 13:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

AK Parti Merkezefendi Kadınlar Kolları Arı gibi çalışıyor

Adalet ve Kalkınma Partisi Merkezefendi İlçe Kadın Kolları yönetimi ve gönüllüler arı gibi çalışıyor.   Merkezefendi İlçe Kadın Kolları, sabah saatlerinden itibaren başlayan ziyaretler akşam iftar ver sonrasında ev toplantılarına kadar devam ediyor.   Kadın Kolları Başkanı Öznur Şen koordinesinde gerek broşür dağıtan ve gerekse de kadınlarla bire bir temas kuran partililer, yapılan çalışmalar ve hizmetleri anlatıyor . Hükümetin özellikle evde bakım ve hasta bakım konusunda önemli aşamalar kat ettiğini ifade eden Başkan Öznur Şen, “Hükümetlerimiz evde olan kadınlarımızın gerek ev ekonomisine katkı sağlamak ve gerekse de bakmakta yükümlü oldukları aile büyüklerinin bakımları için sizlere maddi ve manevi destek olmaktadır. Bu destek her yıl katlanarak artmaktadır. Kadın siyasetin olmazsa olamazıdır. Sizlerle el eve vererek ülkenizi daha müreffeh yarınlara taşıyacağız. 16 yıldır bizlere destek verdiniz. 24 Haziran’da yine desteklerinizi bizlerden esirgemeyeceğinizi biliyoruz” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Merkezefendi İlçe Kadın Kolları yönetimi ve gönüllüler arı gibi çalışıyor.

 

Merkezefendi İlçe Kadın Kolları, sabah saatlerinden itibaren başlayan ziyaretler akşam iftar ver sonrasında ev toplantılarına kadar devam ediyor.

 

Kadın Kolları Başkanı Öznur Şen koordinesinde gerek broşür dağıtan ve gerekse de kadınlarla bire bir temas kuran partililer, yapılan çalışmalar ve hizmetleri anlatıyor . Hükümetin özellikle evde bakım ve hasta bakım konusunda önemli aşamalar kat ettiğini ifade eden Başkan Öznur Şen, “Hükümetlerimiz evde olan kadınlarımızın gerek ev ekonomisine katkı sağlamak ve gerekse de bakmakta yükümlü oldukları aile büyüklerinin bakımları için sizlere maddi ve manevi destek olmaktadır. Bu destek her yıl katlanarak artmaktadır. Kadın siyasetin olmazsa olamazıdır. Sizlerle el eve vererek ülkenizi daha müreffeh yarınlara taşıyacağız. 16 yıldır bizlere destek verdiniz. 24 Haziran’da yine desteklerinizi bizlerden esirgemeyeceğinizi biliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.