AK Parti Merkezefendi Teşkilatı’ndan Başkan Zolan’a ziyaret

SİYASET 15.02.2018 - 13:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

AK Parti Merkezefendi Teşkilatı’ndan Başkan Zolan’a ziyaret

‪AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer ve yeni yönetimi, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türk milletinden aldığı gücü ortaya koyduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Bu kutlu yürüyüş sadece AK Parti’nin değil; milletimizin, ülkemizin yürüyüşüdür” dedi.   Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kısa süre önce genel kurullarını tamamlayan AK Parti Merkezefendi İlçe Teşkilatı'nı kabul etti. Ziyarete, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Başer, ziyarette yaptığı konuşmada, göreve gelir gelmez çalışmalara başladıklarını belirterek, “Sizin önerileriniz bizim için hayati önem taşıyor. Tecrübelerinizden faydalanmamız gerekiyor. O noktada da işaret edeceğiniz çalışmaları yapacağız” dedi. Başkanı Osman Zolan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Göreviniz hayırlı olsun. Allah yolunuzu açık etsin. İnşallah kol kola, hep beraber, ülkemizin ve Denizlimizin geleceği için çalışacağız. Sevdamızı ve davamızı anlatma anlamında hep beraber koşacağız. Allah aldığımız emanetleri hakkıyla taşıyanlardan eylesin" dedi.   “Bayrağımızı daha yukarıya taşıyacağız”   Türkiye'nin çok önemli bir zamandan geçtiğini vurgulayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, şöyle konuştu: “Başta Sayın Cumhurbaşkanımız ömrünü vakfederek, mazlumların hakkını savunmak ve ülkemizin bekası için her türlü kararları almakta çekinmeden gücümüzü ortaya koyuyor. Milletimizden ve geçmişimizden alınan o gücümüzü ortaya koyuyor. Bizim de o gücün yanında sapasağlam durmamız gerekiyor. Bu kutlu yürüyüş sadece AK Parti’nin değil, milletimizin, ülkemizin yürüyüşüdür. İnşallah bu yürüyüş ile arzu ettiğimiz ‘Muasır medeniyet seviyesi’ üzerine, ecdadımıza yakışır şekilde bayrağımızı daha ileriye daha yukarıya taşıyacağız."   "Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet"   Yeni yönetime başarılar dileyen Başkan Osman Zolan, "Tecrübe heyecanla birleştiğinde güzel bir sinerji ortaya çıkacak. Merkezefendi ve Denizli’den yükselen güçlü ses ülkemizi saracak. Göreviniz tekrar hayırlı olsun” diye konuştu. Konuşmaların ardından Başer, Başkan Zolan’a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet” sözlerinin yer aldığı tablo hediye etti.      

‪AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer ve yeni yönetimi, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türk milletinden aldığı gücü ortaya koyduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Bu kutlu yürüyüş sadece AK Parti’nin değil; milletimizin, ülkemizin yürüyüşüdür” dedi.

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kısa süre önce genel kurullarını tamamlayan AK Parti Merkezefendi İlçe Teşkilatı'nı kabul etti. Ziyarete, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Başer, ziyarette yaptığı konuşmada, göreve gelir gelmez çalışmalara başladıklarını belirterek, “Sizin önerileriniz bizim için hayati önem taşıyor. Tecrübelerinizden faydalanmamız gerekiyor. O noktada da işaret edeceğiniz çalışmaları yapacağız” dedi. Başkanı Osman Zolan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Göreviniz hayırlı olsun. Allah yolunuzu açık etsin. İnşallah kol kola, hep beraber, ülkemizin ve Denizlimizin geleceği için çalışacağız. Sevdamızı ve davamızı anlatma anlamında hep beraber koşacağız. Allah aldığımız emanetleri hakkıyla taşıyanlardan eylesin" dedi.

 

“Bayrağımızı daha yukarıya taşıyacağız”

 

Türkiye'nin çok önemli bir zamandan geçtiğini vurgulayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, şöyle konuştu: “Başta Sayın Cumhurbaşkanımız ömrünü vakfederek, mazlumların hakkını savunmak ve ülkemizin bekası için her türlü kararları almakta çekinmeden gücümüzü ortaya koyuyor. Milletimizden ve geçmişimizden alınan o gücümüzü ortaya koyuyor. Bizim de o gücün yanında sapasağlam durmamız gerekiyor. Bu kutlu yürüyüş sadece AK Parti’nin değil, milletimizin, ülkemizin yürüyüşüdür. İnşallah bu yürüyüş ile arzu ettiğimiz ‘Muasır medeniyet seviyesi’ üzerine, ecdadımıza yakışır şekilde bayrağımızı daha ileriye daha yukarıya taşıyacağız."

 

"Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet"

 

Yeni yönetime başarılar dileyen Başkan Osman Zolan, "Tecrübe heyecanla birleştiğinde güzel bir sinerji ortaya çıkacak. Merkezefendi ve Denizli’den yükselen güçlü ses ülkemizi saracak. Göreviniz tekrar hayırlı olsun” diye konuştu. Konuşmaların ardından Başer, Başkan Zolan’a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet” sözlerinin yer aldığı tablo hediye etti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.