Ak Parti Pamukkale Gençlik kollarından anlamlı ziyaret

GÜNDEM 31.12.2016 - 23:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Ak Parti Pamukkale Gençlik kollarından anlamlı ziyaret

denizli haber / denizli 20 haber / Ak Parti Pamukkale Gençlik kollarından anlamlı ziyaret

Ak Parti Pamukkale Gençlik Kolları Başkanı M.Fatih Vural ve ekibi yeni yılın ilk dakikalarında Kınık polis karakolunda görevi başındaki polislere tatlı ikram ederek ziyaret gerçekleştirdiler.   Gençlik Kolları Başkanı M.Fatih Vural ; "Yeni yıla girerken polisimizi unutmadık. Her daim canı pahasına güvenliğimizi sağlayan polislerimiz ve güvenlik güçlerimiz ülkemizin göz bebeğidir.2016 yılında yaşanan üzücü hadiselerin 2017 yılında yaşanmamasını diliyorum. Rabbim güvenlik güçlerimiz ve devletimizi kötülüklerden korusun. Bu vesileyle tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum" dedi.    
denizli haber / denizli 20 haber / Ak Parti Pamukkale Gençlik kollarından anlamlı ziyaret

Ak Parti Pamukkale Gençlik Kolları Başkanı M.Fatih Vural ve ekibi yeni yılın ilk dakikalarında Kınık polis karakolunda görevi başındaki polislere tatlı ikram ederek ziyaret gerçekleştirdiler.

 

Gençlik Kolları Başkanı M.Fatih Vural ; "Yeni yıla girerken polisimizi unutmadık. Her daim canı pahasına güvenliğimizi sağlayan polislerimiz ve güvenlik güçlerimiz ülkemizin göz bebeğidir.2016 yılında yaşanan üzücü hadiselerin 2017 yılında yaşanmamasını diliyorum. Rabbim güvenlik güçlerimiz ve devletimizi kötülüklerden korusun. Bu vesileyle tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum" dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.