AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Gökbel’den Netanyahu’ya tepki

SİYASET 24.12.2018 - 16:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Gökbel’den Netanyahu’ya tepki

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik tweet atan İsrail Başbakanı Netanyahu’ya tepki göstererek, “Yıllardır masum Müslümanları katlediyorlar. Kanla besleniyorlar. Sarf ettikleri sözler ne kadar yüzsüz ve utanmaz olduklarının, bu konuda zirveye ulaştıklarının göstergesidir” dedi.     İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu’nun twitterdan yaptığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan açıklamaları tepkiyle karşılandı.   AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Netanyahu’nun yaptığının en basit ifadeyle “yüzsüzlük” olduğunu belirterek, “Uyguladığı devlet terörüyle, katliamlarıyla, tarihe kanla yazdıkları vahşetlerle tanınan İsrail’in Başbakanı çıkmış, yeryüzünde mazlum milletlerin sesi olmuş, her fırsatta korkmadan çekinmeden hakkı haykıran bir lidere izansızca saldırıyor. Tepkilerinin nedeni açıktır. Yaptıkları vahşeti, terörizmi, zulmü eleştirenleri susturmak istiyorlar. Çünkü bugüne kadar yaptıkları vahşeti yüzlerine haykıran biri yoktu. Cumhurbaşkanımızdan alışkın olmadıkları sözler duyuyorlar. Bunu sindiremiyorlar. İstiyorlar ki; yaptıkları zulme tüm dünya gibi Türkiye de sessiz kalsın. Oysa yıllardır masum Müslümanları katlediyorlar. Kanla besleniyorlar. Sarf ettikleri sözler ne kadar yüzsüz ve utanmaz olduklarının göstergesidir” dedi.   İSRAİL ZULMÜN BEDELİNİ ÖDEYECEK!   İsrail’in yaptığı zulümlerin bedelini mutlaka ödeyeceğini belirten AK Parti İlçe BaşkanıUğur Gökbel, “Artık onlar için hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Çünkü Sayın Cumhurbaşkanımız, vahşete karşı tüm dünyaya örnek olacak bir duruşu sergilemiştir. Şımarık İsrail, bundan rahatsızdır. Sayın Erdoğan’ın dik duruşunun dengeleri değiştireceğini, İslam aleminde uyanışı beraberinde getireceğini, yaptıkları zulmü artık gizleyemeyeceklerini görüyorlar. Biz inanıyoruz ki; Sayın Cumhurbaşkanımızın yaktığı bu ateş, tüm İslam coğrafyasını aydınlatacaktır” dedi.

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik tweet atan İsrail Başbakanı Netanyahu’ya tepki göstererek, “Yıllardır masum Müslümanları katlediyorlar. Kanla besleniyorlar. Sarf ettikleri sözler ne kadar yüzsüz ve utanmaz olduklarının, bu konuda zirveye ulaştıklarının göstergesidir” dedi.

 

 

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu’nun twitterdan yaptığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan açıklamaları tepkiyle karşılandı.

 

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Netanyahu’nun yaptığının en basit ifadeyle “yüzsüzlük” olduğunu belirterek, “Uyguladığı devlet terörüyle, katliamlarıyla, tarihe kanla yazdıkları vahşetlerle tanınan İsrail’in Başbakanı çıkmış, yeryüzünde mazlum milletlerin sesi olmuş, her fırsatta korkmadan çekinmeden hakkı haykıran bir lidere izansızca saldırıyor. Tepkilerinin nedeni açıktır. Yaptıkları vahşeti, terörizmi, zulmü eleştirenleri susturmak istiyorlar. Çünkü bugüne kadar yaptıkları vahşeti yüzlerine haykıran biri yoktu. Cumhurbaşkanımızdan alışkın olmadıkları sözler duyuyorlar. Bunu sindiremiyorlar. İstiyorlar ki; yaptıkları zulme tüm dünya gibi Türkiye de sessiz kalsın. Oysa yıllardır masum Müslümanları katlediyorlar. Kanla besleniyorlar. Sarf ettikleri sözler ne kadar yüzsüz ve utanmaz olduklarının göstergesidir” dedi.

 

İSRAİL ZULMÜN BEDELİNİ ÖDEYECEK!

 

İsrail’in yaptığı zulümlerin bedelini mutlaka ödeyeceğini belirten AK Parti İlçe BaşkanıUğur Gökbel, “Artık onlar için hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Çünkü Sayın Cumhurbaşkanımız, vahşete karşı tüm dünyaya örnek olacak bir duruşu sergilemiştir. Şımarık İsrail, bundan rahatsızdır. Sayın Erdoğan’ın dik duruşunun dengeleri değiştireceğini, İslam aleminde uyanışı beraberinde getireceğini, yaptıkları zulmü artık gizleyemeyeceklerini görüyorlar. Biz inanıyoruz ki; Sayın Cumhurbaşkanımızın yaktığı bu ateş, tüm İslam coğrafyasını aydınlatacaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.