AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Güzelpınar ve Akdere’de…

DENİZLİ 18.04.2018 - 15:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Güzelpınar ve Akdere’de…

“HER KAPIYI ÇALIYORUZ GÖNÜLLERE DOKUNUYORUZ”   AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Güzelpınar ve Akdere mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. Gökbel, “Siyaseti halkın arasında yapacağımızı söylemiştik. İlçemizde adım atmadık sokak, sıkmadık el bırakmıyoruz. Her kapıyı çalıyoruz, gönüllere dokunuyoruz” dedi.   AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, vatandaşla buluşmalarına devam ediyor. Pamukkale İlçesi’nin mahalleleri Güzelpınar ve Akdere’yi yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ziyaret eden Gökbel, vatandaşlarla sohbet etti, taleplerini dinledi.   Siyasetin halkın arasında, millet için yapıldığında anlam kazandığını belirten AK Parti Pamukkale ilçe Başkanı Uğur Gökbel, “Daha önce de ifade ettiğim gibi, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla birlikte sürekli sahadayız. Halkımızla buluşmak için hiçbir fırsatı kaçırmamaya özen gösteriyoruz. Güzelpınar ve Akdere mahallelerimizde vatandaşlarımızla buluştuk. Çaylarını içtik, sohbet ortamlarına konuk olduk. Gördüğümüz ilgi bizi oldukça memnun etti. Aslında çok fazla talepleri olmadığını da gördük. Hükümetimizin ve belediyemizin çalışmalarından memnun olduklarını ifade ettiler. Halkımızın kanaatkârlığı, yüce gönüllülüğü bize siyaset yapmak, hizmet üretmek için şevk veriyor. İnsanımız her ne kadar kanaatkâr olsa da, biz biliyoruz ki; Türkiye’mizin büyümeye, güçlenmeye ihtiyacı var. Gelecek nesillerimize hem bölgemizde, hem de dünyada söz sahibi bir Türkiye bırakmak gibi bir görevimiz ve bir idealimiz var” dedi.   “AYAK BASMADIĞIMIZ SOKAK KALMAYACAK”   Pamukkale’yi karış karış gezerek, kent merkezinden kıyı mahallelere kadar vatandaşlarla buluşmayı sürdüreceklerini belirten Gökbel, “Ekip arkadaşlarımla birlikte liderimizin prensip talimatı olan ‘Durmak yok, yola devam’ ilkesiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçemizde adım atmadık sokak bırakmıyoruz. Elini sıkmadığımız, halini hatırını sormadığımız vatandaş olmasın diye gece-gündüz yollardayız. Kapılardan girip, gönüllere dokunuyoruz. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın, halkımızla kurduğu ve çeyrek asra doğru hızla ilerleyen varlığımızın nedeni olan sıcak ilişkiyi, hep taze tutmaya gayret gösteriyoruz” dedi.

“HER KAPIYI ÇALIYORUZ

GÖNÜLLERE DOKUNUYORUZ”

 

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Güzelpınar ve Akdere mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. Gökbel, “Siyaseti halkın arasında yapacağımızı söylemiştik. İlçemizde adım atmadık sokak, sıkmadık el bırakmıyoruz. Her kapıyı çalıyoruz, gönüllere dokunuyoruz” dedi.

 

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, vatandaşla buluşmalarına devam ediyor. Pamukkale İlçesi’nin mahalleleri Güzelpınar ve Akdere’yi yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ziyaret eden Gökbel, vatandaşlarla sohbet etti, taleplerini dinledi.

 

Siyasetin halkın arasında, millet için yapıldığında anlam kazandığını belirten AK Parti Pamukkale ilçe Başkanı Uğur Gökbel, “Daha önce de ifade ettiğim gibi, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla birlikte sürekli sahadayız. Halkımızla buluşmak için hiçbir fırsatı kaçırmamaya özen gösteriyoruz. Güzelpınar ve Akdere mahallelerimizde vatandaşlarımızla buluştuk. Çaylarını içtik, sohbet ortamlarına konuk olduk. Gördüğümüz ilgi bizi oldukça memnun etti. Aslında çok fazla talepleri olmadığını da gördük. Hükümetimizin ve belediyemizin çalışmalarından memnun olduklarını ifade ettiler. Halkımızın kanaatkârlığı, yüce gönüllülüğü bize siyaset yapmak, hizmet üretmek için şevk veriyor. İnsanımız her ne kadar kanaatkâr olsa da, biz biliyoruz ki; Türkiye’mizin büyümeye, güçlenmeye ihtiyacı var. Gelecek nesillerimize hem bölgemizde, hem de dünyada söz sahibi bir Türkiye bırakmak gibi bir görevimiz ve bir idealimiz var” dedi.

 

“AYAK BASMADIĞIMIZ SOKAK KALMAYACAK”

 

Pamukkale’yi karış karış gezerek, kent merkezinden kıyı mahallelere kadar vatandaşlarla buluşmayı sürdüreceklerini belirten Gökbel, “Ekip arkadaşlarımla birlikte liderimizin prensip talimatı olan ‘Durmak yok, yola devam’ ilkesiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçemizde adım atmadık sokak bırakmıyoruz. Elini sıkmadığımız, halini hatırını sormadığımız vatandaş olmasın diye gece-gündüz yollardayız. Kapılardan girip, gönüllere dokunuyoruz. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın, halkımızla kurduğu ve çeyrek asra doğru hızla ilerleyen varlığımızın nedeni olan sıcak ilişkiyi, hep taze tutmaya gayret gösteriyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.