Ak Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel Halkımızla İçiçeyiz

DENİZLİ 09.05.2018 - 17:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Ak Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel Halkımızla İçiçeyiz

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, AK Parti’nin yeni bir zafere doğru ilerlediğini belirterek, “Biz de bu kutlu yürüyüşte, gecemizi günümüze katarak üzerimize düşeni fazlasıyla yapmaya gayret ediyoruz.   Sürekli halkımızla iç içeyiz ve milletimizi yalanlarla kandırmalarına fırsat vermeyeceğiz.” dedi.AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel ve yönetim kurulu üyeleri, Yukarışamlı ve Dokuzkavaklar Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Sorunları ve talepleri dinleyen Gökbel, vatandaşlara AK Parti iktidarının hizmetlerini anlattı.     İlçe Başkanı Gökbel, daha sonra da Atalar Mahallesi’nde koordinatörler, mahalle yönetimi ve sandık yönetimi ile bir araya gelerek, seçim süreci hakkında bilgilendirme ve görüş alışverişi yaptı.   DİSİPLİNLİ VE ÖZVERİLİ ÇALIŞACAĞIZ   AK Parti’nin seçimlerde milletin desteğiyle yeni bir zafere daha imza atacağını belirten Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, 24 Haziran tarihinde yapılacak olan seçimlerde elde edilecek olan zaferin de disiplinli ve özverili bir çalışmanın ürünü olacağını ifade etti.   TEŞKİLATLARIMIZ GÜÇLÜ VE ENERJİK   Milletin yalan yanlış açıklamalarla kandırılmasına fırsat vermeyeceklerini, adım adım Pamukkale’yi dolaşarak vatandaşla iç içe olarak gerçekleri millete anlatacaklarını vurgulayan Başkan Gökbel, “AK Parti’miz 16 yılda devrim niteliğinde hizmetlere imza attı. Milletin gönlünde taht kuran partimizin hizmetlerini ve projelerini halkımıza anlatmak bizim asli ve öncelikli vazifemiz. Muhalefet partilerinin yalanlarına milletimizi kurban etmeyeceğiz. Milletimizin yalan yanlış sözlerle kandırılmasına, zihinlerin zehirlenmesine müsaade etmeyeceğiz. Sürekli sahada olmaya devam edeceğiz. Öyle ki, AK Parti her zaman diri, güçlü ve enerjik olmak zorunda olduğunu çok iyi bilen bir teşkilattır. Bu inançla bize düşen çalışmak ve milletimize gerçekleri anlatarak yeni bir seçim zaferine imza atmak olacaktır. Milletimize güveniyoruz. 24 Haziran tarihinde milletimiz sandığa gittiğinde yine en doğru kararı verecektir” dedi.  

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, AK Parti’nin yeni bir zafere doğru ilerlediğini belirterek, “Biz de bu kutlu yürüyüşte, gecemizi günümüze katarak üzerimize düşeni fazlasıyla yapmaya gayret ediyoruz.

 

Sürekli halkımızla iç içeyiz ve milletimizi yalanlarla kandırmalarına fırsat vermeyeceğiz.” dedi.AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel ve yönetim kurulu üyeleri, Yukarışamlı ve Dokuzkavaklar Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Sorunları ve talepleri dinleyen Gökbel, vatandaşlara AK Parti iktidarının hizmetlerini anlattı.

 

 

İlçe Başkanı Gökbel, daha sonra da Atalar Mahallesi’nde koordinatörler, mahalle yönetimi ve sandık yönetimi ile bir araya gelerek, seçim süreci hakkında bilgilendirme ve görüş alışverişi yaptı.

 

DİSİPLİNLİ VE ÖZVERİLİ ÇALIŞACAĞIZ

 

AK Parti’nin seçimlerde milletin desteğiyle yeni bir zafere daha imza atacağını belirten Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, 24 Haziran tarihinde yapılacak olan seçimlerde elde edilecek olan zaferin de disiplinli ve özverili bir çalışmanın ürünü olacağını ifade etti.

 

TEŞKİLATLARIMIZ GÜÇLÜ VE ENERJİK

 

Milletin yalan yanlış açıklamalarla kandırılmasına fırsat vermeyeceklerini, adım adım Pamukkale’yi dolaşarak vatandaşla iç içe olarak gerçekleri millete anlatacaklarını vurgulayan Başkan Gökbel, “AK Parti’miz 16 yılda devrim niteliğinde hizmetlere imza attı. Milletin gönlünde taht kuran partimizin hizmetlerini ve projelerini halkımıza anlatmak bizim asli ve öncelikli vazifemiz. Muhalefet partilerinin yalanlarına milletimizi kurban etmeyeceğiz. Milletimizin yalan yanlış sözlerle kandırılmasına, zihinlerin zehirlenmesine müsaade etmeyeceğiz. Sürekli sahada olmaya devam edeceğiz. Öyle ki, AK Parti her zaman diri, güçlü ve enerjik olmak zorunda olduğunu çok iyi bilen bir teşkilattır. Bu inançla bize düşen çalışmak ve milletimize gerçekleri anlatarak yeni bir seçim zaferine imza atmak olacaktır. Milletimize güveniyoruz. 24 Haziran tarihinde milletimiz sandığa gittiğinde yine en doğru kararı verecektir” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.