Ak Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Mahalle Başkanlarıyla Buluştu:

DENİZLİ 02.05.2018 - 15:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Ak Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Mahalle Başkanlarıyla Buluştu:

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel ve Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilçe yönetim kurulu ve mahalle başkanlarıyla bir araya gelerek, 24 Haziran’da yapılacak seçimlerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.   Teşkilat olarak, Pamukkale’de çalmadık kapı bırakmayacaklarını belirten Başkan Gökbel; “Zafer yine bizim olacak. Bu inançla çalışacağız ve başaracağız” dedi.AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, İlçe Yönetim Kurulu üyeleriyle Mahalle Başkanlarına, 24 Haziran’a kadar “Durmak Yok” mesajı verdi. 24 Haziran seçimlerinin Türkiye için dönüm noktası olduğunu belirten Gökbel, “Bu seçimler, yeni Türkiye’ye açılan kapıdır. Dünya, bu seçimlere kilitlenmiştir. Zira bu seçimlerin sonuçları, Türkiye’mizin geleceğiyle birlikte, Ortadoğu ve İslam âleminin de geleceğini şekillendirecektir. Bu coğrafya üzerinde planları olanlar, Türkiye’de yönetebilecekleri, kurguladıkları oyunların figüranı olacak bir yönetim arzu etmektedirler. Bunun için her türlü yola başvurduklarını sizler de yakından takip ediyorsunuz. 24 Haziran seçimlerine, İslam coğrafyasının umudu olmuş ülkemizin bu iddiasını sürdürebilme mücadelesinde önemli bir nokta olduğu gerçeğini unutmamamız gerekiyor. Bizlere düşen görev bu bilinçle çalışmaktır” dedi.     MİLLETİMİZE ANLATIN   Ak Parti iktidarının yaptığı hizmetleri millete anlatmanın önemine işaret eden Başkan Gökbel; “AK Parti’yi Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı iktidardan uzaklaştırmayı başardıklarında, İslam âlemi üzerindeki emellerini de gerçekleştirme anlamında en büyük engeli ortadan kaldıracaklarını unutmayın. Teşkilat olarak milletimize bu gerçekleri anlatmak bizim görevimiz. Hizmetlerimizden bahsedeceğiz. İktidarımızın yaptığı eserleri ve köklü değişim ve dönüşümleri anlatacağız. Milletimiz bizi çok iyi anlıyor, yaptıklarımızı görüyor ve kabul ediyor. Yeter ki bizler ülkemizin içinde bulunduğu gerçekleri anlatmaya devam edelim.Milletimiz dün olduğu gibi bugündebizi anlayacak ve sahip çıkacaktır.Buna şüpheniz olmasın. Çünkü AK Parti bu milletin içinden doğan, milletin kendisini bulduğu ve milletimizin kurduğu bir siyasi harekettir” diye konuştu.     HER KAPIYI ÇALIN!   Mahalle başkanlarından, temas etmedikleri vatandaş bırakmamalarını isteyen Gökbel, “Her kapıyı çalın, herkese dokunun. Kimse hakkında önyargılı olmayın. ‘Bu bize oy vermez’ yanılgısına düşmeyin. Temas etmeyi sadece tokalaşmak olarak algılamayın. Sohbet edin, varsa sıkıntılarını dinleyin. Çözüm mercilerine iletilmesinde aracı olun. AK Parti olarak bizler bugünlere geleceğe olan inancımız ile ulaştık. Bu seçimlerde de inşallah milletimizin teveccühü ve desteğiyle zafer bizim olacak. Bu inançla çalışalım” dedi.     Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin her zaman olduğu gibi yine bu seçim sürecinde de teşkilat ile birlikte çalışacaklarınısöyledi

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel ve Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilçe yönetim kurulu ve mahalle başkanlarıyla bir araya gelerek, 24 Haziran’da yapılacak seçimlerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

 

Teşkilat olarak, Pamukkale’de çalmadık kapı bırakmayacaklarını belirten Başkan Gökbel; “Zafer yine bizim olacak. Bu inançla çalışacağız ve başaracağız” dedi.AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, İlçe Yönetim Kurulu üyeleriyle Mahalle Başkanlarına, 24 Haziran’a kadar “Durmak Yok” mesajı verdi. 24 Haziran seçimlerinin Türkiye için dönüm noktası olduğunu belirten Gökbel, “Bu seçimler, yeni Türkiye’ye açılan kapıdır. Dünya, bu seçimlere kilitlenmiştir. Zira bu seçimlerin sonuçları, Türkiye’mizin geleceğiyle birlikte, Ortadoğu ve İslam âleminin de geleceğini şekillendirecektir. Bu coğrafya üzerinde planları olanlar, Türkiye’de yönetebilecekleri, kurguladıkları oyunların figüranı olacak bir yönetim arzu etmektedirler. Bunun için her türlü yola başvurduklarını sizler de yakından takip ediyorsunuz. 24 Haziran seçimlerine, İslam coğrafyasının umudu olmuş ülkemizin bu iddiasını sürdürebilme mücadelesinde önemli bir nokta olduğu gerçeğini unutmamamız gerekiyor. Bizlere düşen görev bu bilinçle çalışmaktır” dedi.

 

 

MİLLETİMİZE ANLATIN

 

Ak Parti iktidarının yaptığı hizmetleri millete anlatmanın önemine işaret eden Başkan Gökbel; “AK Parti’yi Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı iktidardan uzaklaştırmayı başardıklarında, İslam âlemi üzerindeki emellerini de gerçekleştirme anlamında en büyük engeli ortadan kaldıracaklarını unutmayın. Teşkilat olarak milletimize bu gerçekleri anlatmak bizim görevimiz. Hizmetlerimizden bahsedeceğiz. İktidarımızın yaptığı eserleri ve köklü değişim ve dönüşümleri anlatacağız. Milletimiz bizi çok iyi anlıyor, yaptıklarımızı görüyor ve kabul ediyor. Yeter ki bizler ülkemizin içinde bulunduğu gerçekleri anlatmaya devam edelim.Milletimiz dün olduğu gibi bugündebizi anlayacak ve sahip çıkacaktır.Buna şüpheniz olmasın. Çünkü AK Parti bu milletin içinden doğan, milletin kendisini bulduğu ve milletimizin kurduğu bir siyasi harekettir” diye konuştu.

 

 

HER KAPIYI ÇALIN!

 

Mahalle başkanlarından, temas etmedikleri vatandaş bırakmamalarını isteyen Gökbel, “Her kapıyı çalın, herkese dokunun. Kimse hakkında önyargılı olmayın. ‘Bu bize oy vermez’ yanılgısına düşmeyin. Temas etmeyi sadece tokalaşmak olarak algılamayın. Sohbet edin, varsa sıkıntılarını dinleyin. Çözüm mercilerine iletilmesinde aracı olun. AK Parti olarak bizler bugünlere geleceğe olan inancımız ile ulaştık. Bu seçimlerde de inşallah milletimizin teveccühü ve desteğiyle zafer bizim olacak. Bu inançla çalışalım” dedi.

 

 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin her zaman olduğu gibi yine bu seçim sürecinde de teşkilat ile birlikte çalışacaklarınısöyledi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.