AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Uçar: Vakit gönüllere girme vakti

ASAYİŞ 08.09.2018 - 16:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Uçar: Vakit gönüllere girme vakti

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı görevine getirilen eski Denizli Milletvekili Bilal Uçar, tebrik edenlere teşekkür mesajı yayınladı. Uçar, “Önümüzde çok önemli bir yerel seçimler süreci var. Ak Parti belediyeciliği ile hizmet destanları yazdık. Rabbimizin inayeti milletimizin duası ve tüm teşkilat mensuplarımızın gayretiyle bir başarı hikayesini daha hep birlikte yazacağız inşaallah. Vakit gönüllere girme vakti” dedi.   DESTANLAR YAZDIK YİNE YAZARIZ   AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı’nda göreve başlamam münasebetiyle tebriklerini, iyi dileklerini ve dualarını ileten tüm dostlarıma yürekten teşekkür ettiğini dile getiren Uçar, “Gayemiz ülkemize, milletimize ve bize umut bağlayan dünyanın her bir köşesindeki kardeşlerimize hizmettir. Bugüne kadar birlikte çalıştık ve birlikte başardık. Önümüzde çok önemli bir yerel seçimler süreci var. Ak Parti belediyeciliği ile hizmet destanları yazdık. Rabbimizin inayeti milletimizin duası ve tüm teşkilat mensuplarımızın gayretiyle bir başarı hikayesini daha hep birlikte yazacağız inşaAllah. Vakit gönüllere girme vakti. Gönül sarayını mamur etmeden diğer yapılan hizmetlerin bir anlamı yok” diye konuştu.

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı görevine getirilen eski Denizli Milletvekili Bilal Uçar, tebrik edenlere teşekkür mesajı yayınladı. Uçar, “Önümüzde çok önemli bir yerel seçimler süreci var. Ak Parti belediyeciliği ile hizmet destanları yazdık. Rabbimizin inayeti milletimizin duası ve tüm teşkilat mensuplarımızın gayretiyle bir başarı hikayesini daha hep birlikte yazacağız inşaallah. Vakit gönüllere girme vakti” dedi.

 

DESTANLAR YAZDIK YİNE YAZARIZ

 

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı’nda göreve başlamam münasebetiyle tebriklerini, iyi dileklerini ve dualarını ileten tüm dostlarıma yürekten teşekkür ettiğini dile getiren Uçar, “Gayemiz ülkemize, milletimize ve bize umut bağlayan dünyanın her bir köşesindeki kardeşlerimize hizmettir. Bugüne kadar birlikte çalıştık ve birlikte başardık. Önümüzde çok önemli bir yerel seçimler süreci var. Ak Parti belediyeciliği ile hizmet destanları yazdık. Rabbimizin inayeti milletimizin duası ve tüm teşkilat mensuplarımızın gayretiyle bir başarı hikayesini daha hep birlikte yazacağız inşaAllah. Vakit gönüllere girme vakti. Gönül sarayını mamur etmeden diğer yapılan hizmetlerin bir anlamı yok” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.