AK Parti'yi ve Kale'yi yasa boğan ölüm

DENİZLİ 19.01.2018 - 21:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

AK Parti'yi ve Kale'yi yasa boğan ölüm

Denizli'de akşam saatlerinde ulaşan kara haber Ak Parti camiasını ve Kale İlçesi'ni yasa boğdu.   Denizli  Ak Parti Kale İlçe Gençlik Kolları Siyasi ve Hukuk İşleri Birim Başkanlığı görevini yürüten Serdar Mulcar geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti.   Mulcar'ın kalp krizi sonucu ani ölüm haberi Ak Parti camiasını ve Kale ilçesini yasa boğdu. 22 Yaşında hayata veda eden Serdar Mulcar'ın yakınları, sevenleri ve AK Parti camiası sosyal medya hesaplarından başsağlığı mesajı yayınladı.   Sosyal Medaya hesaplarından duydukları üzüntüyü dile getiren, AK Parti Kale İlçe Teşkilatı, Milletvekilleri Şahin Tin, Sema Ramazanoğlu, Cahit Özkan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve AK Parti camiası, başsağlığı diledi.  

Denizli'de akşam saatlerinde ulaşan kara haber Ak Parti camiasını ve Kale İlçesi'ni yasa boğdu.

 

Denizli  Ak Parti Kale İlçe Gençlik Kolları Siyasi ve Hukuk İşleri Birim Başkanlığı görevini yürüten Serdar Mulcar geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti.

 

Mulcar'ın kalp krizi sonucu ani ölüm haberi Ak Parti camiasını ve Kale ilçesini yasa boğdu. 22 Yaşında hayata veda eden Serdar Mulcar'ın yakınları, sevenleri ve AK Parti camiası sosyal medya hesaplarından başsağlığı mesajı yayınladı.

 

Sosyal Medaya hesaplarından duydukları üzüntüyü dile getiren, AK Parti Kale İlçe Teşkilatı, Milletvekilleri Şahin Tin, Sema Ramazanoğlu, Cahit Özkan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve AK Parti camiası, başsağlığı diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.