AK Partili Başkanı Filiz, teröre lanet okudu

SİYASET 19.12.2016 - 17:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

AK Partili Başkanı Filiz, teröre lanet okudu

denizli haber / denizli 20 haber / AK Partili Başkanı Filiz, teröre lanet okudu

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, terör örgütünün yaptığı eylemlere tepki gösteren bir mesaj yayımladı.    Terör örgütünün İstanbul ve Kayseri’de yaptığı saldırılara tepki gösteren AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, bu milletin mayasının esaret değil, cesaret olduğunu belirtti.   Hiçbir terör örgütünün milleti korkuyla sindiremeyeceğini  belirten Filiz, kardeşi kardeşe düşürmeye çalışanlara ise asla prim ve müsamaha gösterilmeyeceğini kaydetti.   Açıklamasının devamında, her saldırının ardından milletin biraz daha kenetlediğini ifade eden Başkan Filiz,  “Acıda ve kederde kaynaşmış insanımız sabırla bu saldırılara direnecek tarihi ve manevi birikime sahiptir. İsmi ne olursa olsun bu terör örgütlerinin hangi odaklara hizmet ettiği bugün daha iyi bilinmektedir. Üst aklın oluşturduğu stratejinin taşeronu olan bu örgütlerin asıl niyeti etnik fay hatlarını harekete geçirerek kardeşi kardeşe düşürmektir. Terör örgütlerinin isimleri ve söylemleri değişse de Türkiye düşmanları olduğu gerçeği hiç bir zaman değişmeyecektir" diye konuştu.   Çarşı iznine çıkan silahsız güvenlik güçlerine ve sivillere yönelik bombalı saldırıda bulunacak kadar alçalmış olduklarını vurgulayan Başkan Filiz; “Yüzyıllarca üzerinde birlikte kardeşçe yaşadığımız topraklarımıza, birlikte yaşama isteğimize nifak tohumları ekmeye çalışanları, en temel insan hakkı olan yaşama hakkını hedef alan bu eylemlerle Bizleri, bölemeyecekler, bizleri yolumuzdan alıkoyamayacaklardır. Millet olarak, teröre karşı birlik ve beraberlik içerisinde, yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz. Lanet olsun tüm terör örgütlerine, lanet olsun teröristlere, teröre taşeronluk yapanlara. Lanet olsun teröre terör, teröriste terörist diyemeyen gözü dönmüşlere. Terör karşısında yılmayacağız ve dik duracağız.Biz buradayız hep birlikte Türkiye'yiz. Allah’ın laneti alçak, kalleş, kahpe terör örgütlerinin ve onlara yardım ve yataklık edenlerin üzerine olsun. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza Rabbimden acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun " ifadesini kullandı.
denizli haber / denizli 20 haber / AK Partili Başkanı Filiz, teröre lanet okudu

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, terör örgütünün yaptığı eylemlere tepki gösteren bir mesaj yayımladı. 

 

Terör örgütünün İstanbul ve Kayseri’de yaptığı saldırılara tepki gösteren AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, bu milletin mayasının esaret değil, cesaret olduğunu belirtti.

 

Hiçbir terör örgütünün milleti korkuyla sindiremeyeceğini  belirten Filiz, kardeşi kardeşe düşürmeye çalışanlara ise asla prim ve müsamaha gösterilmeyeceğini kaydetti.

 

Açıklamasının devamında, her saldırının ardından milletin biraz daha kenetlediğini ifade eden Başkan Filiz,  “Acıda ve kederde kaynaşmış insanımız sabırla bu saldırılara direnecek tarihi ve manevi birikime sahiptir. İsmi ne olursa olsun bu terör örgütlerinin hangi odaklara hizmet ettiği bugün daha iyi bilinmektedir. Üst aklın oluşturduğu stratejinin taşeronu olan bu örgütlerin asıl niyeti etnik fay hatlarını harekete geçirerek kardeşi kardeşe düşürmektir. Terör örgütlerinin isimleri ve söylemleri değişse de Türkiye düşmanları olduğu gerçeği hiç bir zaman değişmeyecektir" diye konuştu.

 

Çarşı iznine çıkan silahsız güvenlik güçlerine ve sivillere yönelik bombalı saldırıda bulunacak kadar alçalmış olduklarını vurgulayan Başkan Filiz; “Yüzyıllarca üzerinde birlikte kardeşçe yaşadığımız topraklarımıza, birlikte yaşama isteğimize nifak tohumları ekmeye çalışanları, en temel insan hakkı olan yaşama hakkını hedef alan bu eylemlerle Bizleri, bölemeyecekler, bizleri yolumuzdan alıkoyamayacaklardır. Millet olarak, teröre karşı birlik ve beraberlik içerisinde, yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz. Lanet olsun tüm terör örgütlerine, lanet olsun teröristlere, teröre taşeronluk yapanlara. Lanet olsun teröre terör, teröriste terörist diyemeyen gözü dönmüşlere. Terör karşısında yılmayacağız ve dik duracağız.Biz buradayız hep birlikte Türkiye'yiz. Allah’ın laneti alçak, kalleş, kahpe terör örgütlerinin ve onlara yardım ve yataklık edenlerin üzerine olsun. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza Rabbimden acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun " ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.