AK Partili başkanın hesabı çalındı!

DENİZLİ 16.02.2018 - 09:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

AK Partili başkanın hesabı çalındı!

AK Parti Acıpayam İlçe Başkanı Nur Hayat Şanlı'nın Sosyal Medya hesabı kimliği belirsiz kişiler tarafından çalındı. Sosyal medyada bir çok kişinin başına gelen şey Başkan Nur Hayat Şanlı'nın da başına geldi. Şanlı’nın hesabının dün gece saat 21.00 sıralarında kimliği belirsiz kişiler tarafından şifresi kırılarak ele geçirilmesinin ardından ekli kişilere mesaj gitmeye başladı. Hesabında ekli olan kişilere giden mesajda klasik olarak her zaman yaptıkları gibi kişilerin telefonlarının faturalı olup olmadığı soruluyor. Mesajda "Bende KOÇTAŞ Hediye Çekiliş Biletleri Dağıtıyorum Senide Düşündüm Cep Hattın Faturalımı ?" diye soruyor. AK Parti İlçe Başkanı Nur Hayat Şanlı hesabının çalındığının anlaşılması üzerine konuyu Emniyete taşıdı.  Konuyla ilgili şikayette bulunan Şanlı, bu hesaptan gelen bu tür mesajlara itibar edilmesin dedi.   Kaynak ( Acıpayamgazetesi)

AK Parti Acıpayam İlçe Başkanı Nur Hayat Şanlı'nın Sosyal Medya hesabı kimliği belirsiz kişiler tarafından çalındı.



Sosyal medyada bir çok kişinin başına gelen şey Başkan Nur Hayat Şanlı'nın da başına geldi. Şanlı’nın hesabının dün gece saat 21.00 sıralarında kimliği belirsiz kişiler tarafından şifresi kırılarak ele geçirilmesinin ardından ekli kişilere mesaj gitmeye başladı.



Hesabında ekli olan kişilere giden mesajda klasik olarak her zaman yaptıkları gibi kişilerin telefonlarının faturalı olup olmadığı soruluyor. Mesajda "Bende KOÇTAŞ Hediye Çekiliş Biletleri Dağıtıyorum Senide Düşündüm Cep Hattın Faturalımı ?" diye soruyor.



AK Parti İlçe Başkanı Nur Hayat Şanlı hesabının çalındığının anlaşılması üzerine konuyu Emniyete taşıdı.  Konuyla ilgili şikayette bulunan Şanlı, bu hesaptan gelen bu tür mesajlara itibar edilmesin dedi.

 

Kaynak ( Acıpayamgazetesi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.