AK Partili gençten Kılıçdaroğlu'na anlamlı klip!

DİĞER 27.08.2016 - 12:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

AK Partili gençten Kılıçdaroğlu'na anlamlı klip!

denizli haber / denizli 20 haber / AK Partili gençten Kılıçdaroğlu'na anlamlı klip!

AK Partili gencin, Artin'in Şavşat ilçesinde saldırıya uğrayan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu için hazırladığı klip büyük bir beğeni aldı. Klipte Yenikapı'da düzenlenen demorasi mitinginden de görüntüler yer alıyor.   Artvin’e giderken teröristler tarafından saldırıya uğrayan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na Türkiye'nin her yerinden destek mesajları geliyor. Kılıçdarıoğlu'na hazırladığı kliple destek verenlerden biri de Osman Doğan oldu.   BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI Daha önce Ak Parti hazırladığı kliplerle bilinen Doğan'a sosyal medyadan da destek geldi.   YENİKAPI'DAN GÖRÜNTÜLER YER ALIYOR Klipte Kılıçdaroğlu'nun Yenikapı mitinginde okuduğu şiirin görüntüleri, CHP konvoyuna düzenlenen saldırıdan görüntüler, 15 Temmuz darbe girişiminde halkın direnişinden görüntüler de bulunuyor.   NOT: Mobil kullanıcıları masaüstü görünümden klibi izleyebilir!
denizli haber / denizli 20 haber / AK Partili gençten Kılıçdaroğlu'na anlamlı klip!

AK Partili gencin, Artin'in Şavşat ilçesinde saldırıya uğrayan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu için hazırladığı klip büyük bir beğeni aldı. Klipte Yenikapı'da düzenlenen demorasi mitinginden de görüntüler yer alıyor.

 

Artvin’e giderken teröristler tarafından saldırıya uğrayan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na Türkiye'nin her yerinden destek mesajları geliyor.

Kılıçdarıoğlu'na hazırladığı kliple destek verenlerden biri de Osman Doğan oldu.

 

BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Daha önce Ak Parti hazırladığı kliplerle bilinen Doğan'a sosyal medyadan da destek geldi.

 

YENİKAPI'DAN GÖRÜNTÜLER YER ALIYOR

Klipte Kılıçdaroğlu'nun Yenikapı mitinginde okuduğu şiirin görüntüleri, CHP konvoyuna düzenlenen saldırıdan görüntüler, 15 Temmuz darbe girişiminde halkın direnişinden görüntüler de bulunuyor.

 

NOT: Mobil kullanıcıları masaüstü görünümden klibi izleyebilir!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.