AK Partili Gökbel: Mevlid Kandili Bütünleşmeye Vesile Olsun

KÜLTÜR 07.11.2019 - 20:43, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

AK Partili Gökbel: Mevlid Kandili Bütünleşmeye Vesile Olsun

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Mevlid Kandili’nin islam aleminin bütünleşmesine vesile olmasını diledi.   AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Mevlid Kandili dolayısıyla mesaj yayınladı. Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V) dünyaya geldiği gece olan Mevlid Kandili’nin İslam Alemi’nde bütünleşmeye, kenetlenmeye vesile olmasını dileyen AK Partili Gökbel, “Kainatın Efendisi Peygamberimizin dünyaya teşrifi ile insanlık karanlıktan kurtulmuştur. Çünkü o alemlere rahmet olarak gönderilmiştir. Peygamberimiz nasıl insanları tek yol olan Allah’ın yolunda birleştirmişse, bu Mevlid Kandili’nin de aynı ruhu, aynı şuuru İslam Aleminde tekrar tesis etmesini umut ediyorum. Çünkü coğrafyamızın bu ruha her zamankinden daha çok ihtiyacı var. Maalesef birliğimizi tesis edemediğimiz ve bütünleşemediğimiz için müslüman kanı akmaktadır. Maalesef emperyalistler, maşaları olan kukla yönetimler sayesinde İslam alemindeki bu bütünleşmeyi engellemektedirler. Bunu Barış Pınarı Harekatı’nda açık bir şekilde gördük. Şunu çok iyi kavradık ki; Müslüman milletlerin topyekün uyanışı hayati önem taşımaktadır. Türkiye bu uyanışa, tekrar bütünleşmeye ve kenetlenmeye liderlik edebilecek tek güçtür. Bu aziz Millet, ümmetin umududur. Bu duygularla Mevlid Kandilimizi kutluyor, Peygamber Efendimize layık bir ümmet olabilmeyi Yüce Allah’tan diliyorum” dedi.

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Mevlid Kandili’nin islam aleminin bütünleşmesine vesile olmasını diledi.

 


AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Mevlid Kandili dolayısıyla mesaj yayınladı. Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V) dünyaya geldiği gece olan Mevlid Kandili’nin İslam Alemi’nde bütünleşmeye, kenetlenmeye vesile olmasını dileyen AK Partili Gökbel, “Kainatın Efendisi Peygamberimizin dünyaya teşrifi ile insanlık karanlıktan kurtulmuştur. Çünkü o alemlere rahmet olarak gönderilmiştir. Peygamberimiz nasıl insanları tek yol olan Allah’ın yolunda birleştirmişse, bu Mevlid Kandili’nin de aynı ruhu, aynı şuuru İslam Aleminde tekrar tesis etmesini umut ediyorum. Çünkü coğrafyamızın bu ruha her zamankinden daha çok ihtiyacı var. Maalesef birliğimizi tesis edemediğimiz ve bütünleşemediğimiz için müslüman kanı akmaktadır. Maalesef emperyalistler, maşaları olan kukla yönetimler sayesinde İslam alemindeki bu bütünleşmeyi engellemektedirler. Bunu Barış Pınarı Harekatı’nda açık bir şekilde gördük. Şunu çok iyi kavradık ki; Müslüman milletlerin topyekün uyanışı hayati önem taşımaktadır. Türkiye bu uyanışa, tekrar bütünleşmeye ve kenetlenmeye liderlik edebilecek tek güçtür. Bu aziz Millet, ümmetin umududur. Bu duygularla Mevlid Kandilimizi kutluyor, Peygamber Efendimize layık bir ümmet olabilmeyi Yüce Allah’tan diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.