AK PARTİLİ KADINLARDAN KIZILAY’A KAN BAĞIŞI

SİYASET 06.09.2018 - 12:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

AK PARTİLİ KADINLARDAN KIZILAY’A KAN BAĞIŞI

AK Parti Merkezefendi İlçe Kadın Kolları Başkanlığı Kızılay Kan Merkezi’ne kan bağışında bulundu.   AK Parti Merkezefendi Kadın Kolları Başkanı Öznur Şen, yeni görevine başlar başlamaz projelerle hedeflerine ulaşıyor. Ulaşamadıkları yer ve kişilere projeler geliştirerek ulaşmaya çalıştıklarını ifade eden Şen, kendisinin de bir kök hücre doneri olduğunu belirterek bu nedenle Kızılay’a sürekli kan bağışında ve kurbanlık bağışında bulunduğunu dile getirdi. Kendisine bağlı 50 mahalle olduğuna dikkat çeken Şen, “Göreve başlar başlamaz sürekli projelerle seçime hazırlandık. Genel seçimlerimizi başarıyla tamamladık. Hedefimiz önümüzdeki yerel seçimler. Bu nedenle ulaşamadığımız yerlere ve kişilere projelerimizi geliştirerek dokunmadık yer bırakmıyoruz. Kızılay’a kan bağışı da bu projelerimizden bir tanesi. Bizim bölgemizde 50 mahalle bulunuyor. Şuanda toplamda 55 kadınımız kan bağışı için burada bulunuyor. Buraya kadar gelip kan bağışında bulunan bütün kadınlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bütün kadınlarımızı kan bağışına davet ediyorum” dedi.      

AK Parti Merkezefendi İlçe Kadın Kolları Başkanlığı Kızılay Kan Merkezi’ne kan bağışında bulundu.

 

AK Parti Merkezefendi Kadın Kolları Başkanı Öznur Şen, yeni görevine başlar başlamaz projelerle hedeflerine ulaşıyor. Ulaşamadıkları yer ve kişilere projeler geliştirerek ulaşmaya çalıştıklarını ifade eden Şen, kendisinin de bir kök hücre doneri olduğunu belirterek bu nedenle Kızılay’a sürekli kan bağışında ve kurbanlık bağışında bulunduğunu dile getirdi. Kendisine bağlı 50 mahalle olduğuna dikkat çeken Şen, “Göreve başlar başlamaz sürekli projelerle seçime hazırlandık. Genel seçimlerimizi başarıyla tamamladık. Hedefimiz önümüzdeki yerel seçimler. Bu nedenle ulaşamadığımız yerlere ve kişilere projelerimizi geliştirerek dokunmadık yer bırakmıyoruz. Kızılay’a kan bağışı da bu projelerimizden bir tanesi. Bizim bölgemizde 50 mahalle bulunuyor. Şuanda toplamda 55 kadınımız kan bağışı için burada bulunuyor. Buraya kadar gelip kan bağışında bulunan bütün kadınlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bütün kadınlarımızı kan bağışına davet ediyorum” dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.