AK Partili kadınlar 65 yaş üstü yaşlı kadınları ziyaret ederek hayır dua alıyor

SİYASET 22.09.2018 - 16:43, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

AK Partili kadınlar 65 yaş üstü yaşlı kadınları ziyaret ederek hayır dua alıyor

AK Parti Pamukkale İlçe Kadın Kolları Başkanlığı'nın ‘Nefesiniz nefesimizdir’ adlı projesi kapsamında AK Parti Pamukkale İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Karabay ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Pamukkale İlçe Mahalle Başkanları ile Pamukkale ilçesindeki mahallerinde ikametgâh eden 65 yaş üstü yaşlılarını evlerinde ziyaret ederek duasını aldılar.     Başkan Karabay; Mahallerimizdeki mahalle başkanlarımız ile belirli sayılarda gruplar oluşturarak Pamukkale ilçesinde tüm mahallelere gidiyoruz ve gideceğiz. "Nefesiniz nefesimizdir" ismini verdiğimiz proje kapsamında Pamukkale’nin tüm mahallelerinde ikamet eden yaşlı ve yardıma muhtaç insanları yerinde tespit ederek, bu kişilerin durumları hakkında anket yapıyoruz. Gönüllerini alıyoruz, sohbet havasında ihtiyaçlarını yerinde tespit ediyoruz. Yaşlılarımızın şimdiye kadar hayal edip de yapamadıkları şeyleri imkânlarımız doğrultusunda gerçekleştirmeye çalışacağız. Benim de bizzat saha çalışmalarında sizlerle olacağım bu projede tüm mahallerimizdeki gönüllü kadınlarımızın katılımını bekliyoruz"    AK Parti Pamukkale İlçe Kadın Kolları ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Her gün yaşlı ziyaretleri, çeşitli programlarla Denizli’yi karış karış gezmeyi sürdürüyor. Bölgede yaşlıları ziyaret eden, hal hatırlarını soran Karabay, taleplerini dinledi. Ziyaretleriyle ilgili açıklama yapan başkan Zehra Karabay ‘Sizlerin hayat tecrübeleri de bizler için çok önemli. Hayatımızın her alanında sizlerin duasına, destek ve tecrübelerine ihtiyaç duymaktayız. Sizler bizim her zaman başımızın tacısınız. Her zaman size hizmet etmeye hazırız’ ifadelerini kullanıldı.   ‘RÖPORTAJ’   80 yaşındaki Ayşe Teyze, ziyaret dolayısıyla mutlu olduğunu belirterek, “Bizleri unutmayan AK Parti Pamukkale İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Karabay’a teşekkür ediyorum. Çok duygulandım” ifadelerini kullandı. 87 yaşındaki Ahmet Sönmez de ziyaret eden ekiplere teşekkür ederek, “Bir anda kapımız çaldı ve çat kapı ziyaret bizleri mutlu etti” ifadelerini kullandı.    

AK Parti Pamukkale İlçe Kadın Kolları Başkanlığı'nın ‘Nefesiniz nefesimizdir’ adlı projesi kapsamında AK Parti Pamukkale İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Karabay ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Pamukkale İlçe Mahalle Başkanları ile Pamukkale ilçesindeki mahallerinde ikametgâh eden 65 yaş üstü yaşlılarını evlerinde ziyaret ederek duasını aldılar.

 

 

Başkan Karabay; Mahallerimizdeki mahalle başkanlarımız ile belirli sayılarda gruplar oluşturarak Pamukkale ilçesinde tüm mahallelere gidiyoruz ve gideceğiz. "Nefesiniz nefesimizdir" ismini verdiğimiz proje kapsamında Pamukkale’nin tüm mahallelerinde ikamet eden yaşlı ve yardıma muhtaç insanları yerinde tespit ederek, bu kişilerin durumları hakkında anket yapıyoruz. Gönüllerini alıyoruz, sohbet havasında ihtiyaçlarını yerinde tespit ediyoruz. Yaşlılarımızın şimdiye kadar hayal edip de yapamadıkları şeyleri imkânlarımız doğrultusunda gerçekleştirmeye çalışacağız. Benim de bizzat saha çalışmalarında sizlerle olacağım bu projede tüm mahallerimizdeki gönüllü kadınlarımızın katılımını bekliyoruz" 

 



AK Parti Pamukkale İlçe Kadın Kolları ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Her gün yaşlı ziyaretleri, çeşitli programlarla Denizli’yi karış karış gezmeyi sürdürüyor. Bölgede yaşlıları ziyaret eden, hal hatırlarını soran Karabay, taleplerini dinledi. Ziyaretleriyle ilgili açıklama yapan başkan Zehra Karabay ‘Sizlerin hayat tecrübeleri de bizler için çok önemli. Hayatımızın her alanında sizlerin duasına, destek ve tecrübelerine ihtiyaç duymaktayız. Sizler bizim her zaman başımızın tacısınız. Her zaman size hizmet etmeye hazırız’ ifadelerini kullanıldı.

 



‘RÖPORTAJ’

 

80 yaşındaki Ayşe Teyze, ziyaret dolayısıyla mutlu olduğunu belirterek, “Bizleri unutmayan AK Parti Pamukkale İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Karabay’a teşekkür ediyorum. Çok duygulandım” ifadelerini kullandı. 87 yaşındaki Ahmet Sönmez de ziyaret eden ekiplere teşekkür ederek, “Bir anda kapımız çaldı ve çat kapı ziyaret bizleri mutlu etti” ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.