AK Partili Şahin Tin o iki vekile böyle tepki gösterdi

SİYASET 01.12.2016 - 11:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

AK Partili Şahin Tin o iki vekile böyle tepki gösterdi

AK Partili Şahin Tin o iki vekile böyle tepki gösterdi / denizli haber / denizli 20 haber

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Meclis Genel Kurulunda görüşmeler esnasında HDP ve CHP Milletvekillerinin yaptığı açıklamalara sosyal medya hesabı üzerinden sert tepki gösterdi. Şahin Tin; “Ana dilimiz Türkçe’yi polemik konusu yaparak Kürtçe söylemlerle milletin kürsüsünde provokasyon üretmek milli değerimize düşmanlıktır” dedi.   TBMM Genel Kurulunda, Milli Eğitim Bakanlığının Teşkilat ve Görevleri Hakkında KHK ile Bazı Kanun ve KHK'larda Değişiklik Yapan Tasarı’nın görüşmeleri esnasında HDP Siirt Milletvekili Besime Konca’nın Meclis kürsüsünden Kürtçe konuşma yapması ve CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir’in Adana Aladağ’daki yurt faciasını Madımak’a benzeterek skandal sözler sarf etmesine ilişkin tepkisi sert oldu.   Milletvekili Şahin Tin, HDP’li Konca’nın davranışını, “Ana dilimiz Türkçe’yi polemik konusu yaparak Kürtçe söylemlerle milletin kürsüsünde provokasyon üretmek milli değerimize düşmanlıktır. Milletimiz arasında ayrışma icat etmek için her yola başvuran HDP maalesef bu çıkmaz sokağında duvarına toslamıştır. Siyasi ihtirasına yenik düşen muhalefetin masum yavrularımızı kaybettiğimiz elim hadise üzerinden rant devşirme gayreti akıl tutulmasıdır” tweeti ile eleştirdi.    Şahin Tin, Adana Aladağ’daki acı olayı Madımak’a benzeten CHP’li Demir’i ise şu ifadelerle eleştirdi: “Devletimiz, milletimizin değerlerine dil uzatanlardan da yaşanan elim hadisede ihmali olanlardan da hesap soracak güçtedir. Acılarımız üzerinden ayakaltı siyaset yapma cüreti gösterenler hayatlarının baharında bu acı sonu yaşayan evlatlarımıza ihanet içindedir. Türkiye’yi akıntıya sürüklemek isteyen fitne tüccarları bilsinler ki bu aziz millet, milli bekasını asla yere düşürmez.”
AK Partili Şahin Tin o iki vekile böyle tepki gösterdi / denizli haber / denizli 20 haber

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Meclis Genel Kurulunda görüşmeler esnasında HDP ve CHP Milletvekillerinin yaptığı açıklamalara sosyal medya hesabı üzerinden sert tepki gösterdi. Şahin Tin; “Ana dilimiz Türkçe’yi polemik konusu yaparak Kürtçe söylemlerle milletin kürsüsünde provokasyon üretmek milli değerimize düşmanlıktır” dedi.

 

TBMM Genel Kurulunda, Milli Eğitim Bakanlığının Teşkilat ve Görevleri Hakkında KHK ile Bazı Kanun ve KHK'larda Değişiklik Yapan Tasarı’nın görüşmeleri esnasında HDP Siirt Milletvekili Besime Konca’nın Meclis kürsüsünden Kürtçe konuşma yapması ve CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir’in Adana Aladağ’daki yurt faciasını Madımak’a benzeterek skandal sözler sarf etmesine ilişkin tepkisi sert oldu.

 

Milletvekili Şahin Tin, HDP’li Konca’nın davranışını, “Ana dilimiz Türkçe’yi polemik konusu yaparak Kürtçe söylemlerle milletin kürsüsünde provokasyon üretmek milli değerimize düşmanlıktır. Milletimiz arasında ayrışma icat etmek için her yola başvuran HDP maalesef bu çıkmaz sokağında duvarına toslamıştır. Siyasi ihtirasına yenik düşen muhalefetin masum yavrularımızı kaybettiğimiz elim hadise üzerinden rant devşirme gayreti akıl tutulmasıdır” tweeti ile eleştirdi. 

 

Şahin Tin, Adana Aladağ’daki acı olayı Madımak’a benzeten CHP’li Demir’i ise şu ifadelerle eleştirdi:

“Devletimiz, milletimizin değerlerine dil uzatanlardan da yaşanan elim hadisede ihmali olanlardan da hesap soracak güçtedir. Acılarımız üzerinden ayakaltı siyaset yapma cüreti gösterenler hayatlarının baharında bu acı sonu yaşayan evlatlarımıza ihanet içindedir. Türkiye’yi akıntıya sürüklemek isteyen fitne tüccarları bilsinler ki bu aziz millet, milli bekasını asla yere düşürmez.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.