AK Partili Şahin Tin, OHAL’in Uzatılması ilgili Kararın Değerlendirmesinde bulundu

GÜNDEM 04.01.2017 - 15:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

AK Partili Şahin Tin, OHAL’in Uzatılması ilgili Kararın Değerlendirmesinde bulundu

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Olağan Üstü Hal’in üç ay daha uzatılması ile ilgili kararı değerlendirdi.

Şahin Tin; “En üst perdeden hainlerle ve terör unsurlarıyla mücadeleyi devam ettirmek için OHAL mutlak kaçınılmaz" dedi.   AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, TBMM Genel Kurulunda görüşülerek kabul edilen OHAL’in üç ay daha uzatılması kararıyla ilgili önemli açıklamada bulundu.    Milletvekili Şahin Tin; “Türkiye olarak bir istiklal harbi yaşıyoruz. Bir taraftan terör örgütleri, öte taraf hainler, diğer taraftan ekonomik manipülasyonlar, her yönden bir saldırı halindeyiz. Düşmanlara karşı milli bir kavganın içindeyiz.    Cumhurbaşkanımızın ilan ettiği seferberlik ruhuyla tekrardan dirilişimizi ve bu topraklara olan sadakatimizi haykırıyoruz.15 Temmuz da yaşadığımız işgal girişim hesabını sormak ve devletimizin bekasına saldıranların cezasını vermek milli bir vazifedir.   
AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Olağan Üstü Hal’in üç ay daha uzatılması ile ilgili kararı değerlendirdi.

Şahin Tin; “En üst perdeden hainlerle ve terör unsurlarıyla mücadeleyi devam ettirmek için OHAL mutlak kaçınılmaz" dedi.

 

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, TBMM Genel Kurulunda görüşülerek kabul edilen OHAL’in üç ay daha uzatılması kararıyla ilgili önemli açıklamada bulundu. 

 

Milletvekili Şahin Tin; “Türkiye olarak bir istiklal harbi yaşıyoruz. Bir taraftan terör örgütleri, öte taraf hainler, diğer taraftan ekonomik manipülasyonlar, her yönden bir saldırı halindeyiz. Düşmanlara karşı milli bir kavganın içindeyiz. 

 

Cumhurbaşkanımızın ilan ettiği seferberlik ruhuyla tekrardan dirilişimizi ve bu topraklara olan sadakatimizi haykırıyoruz.15 Temmuz da yaşadığımız işgal girişim hesabını sormak ve devletimizin bekasına saldıranların cezasını vermek milli bir vazifedir. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.