AK Partililer vites yükseltti

SİYASET 08.06.2018 - 15:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

AK Partililer vites yükseltti

Seçimlere sayılı günler kala AK Parti Merkezefendi İlçe Teşkilatı, vites yükseltti. Teşkilat Başkanı Ekrem Başer, şehri kucaklayacak bir çalışma stratejisi uyguladıklarını açıkladı.   AK Parti Merkezefendi İlçe Teşkilatı, kadın kolları ve gençlik kolları yönetimleri ile yoğun bir çalışma temposu geçiriyor. İlçenin hemen hemen her mahalle ve sokağına giren teşkilat mensupları evlere ve işyerlerine girerek ziyaretler gerçekleştiriyor. Vatandaşlara broşürler dağıtan AK Partililer son olarak Çakmak, Selçukbey ve Değirmenönü Mahallerinde ziyaretlerini gerçekleştiren Merkezefendi İlçe Teşkilatı şehri kucaklayacak bir çalışma stratejisi uyguladıklarını belirtti.   “BİZLER İNANDIK” Ekip olarak vites yükselttiklerini belirten Başer, “Teşkilat mensuplarımız yorgunluk bilmeden, gece gündüz ailelerinden ve işlerinden feragat ederek dava ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan nezdinde ülkemizin, insanımızın bekası ve geleceği için çalışıyor. Hepsinden Allah razı olsun. 24 Haziran’da emeklerimizin karşılığını zafer ile alacağız. Bizler inandık. Vatandaşlarımız da inanıyor” dedi.

Seçimlere sayılı günler kala AK Parti Merkezefendi İlçe Teşkilatı, vites yükseltti. Teşkilat Başkanı Ekrem Başer, şehri kucaklayacak bir çalışma stratejisi uyguladıklarını açıkladı.

 

AK Parti Merkezefendi İlçe Teşkilatı, kadın kolları ve gençlik kolları yönetimleri ile yoğun bir çalışma temposu geçiriyor. İlçenin hemen hemen her mahalle ve sokağına giren teşkilat mensupları evlere ve işyerlerine girerek ziyaretler gerçekleştiriyor. Vatandaşlara broşürler dağıtan AK Partililer son olarak Çakmak, Selçukbey ve Değirmenönü Mahallerinde ziyaretlerini gerçekleştiren Merkezefendi İlçe Teşkilatı şehri kucaklayacak bir çalışma stratejisi uyguladıklarını belirtti.

 

“BİZLER İNANDIK”

Ekip olarak vites yükselttiklerini belirten Başer, “Teşkilat mensuplarımız yorgunluk bilmeden, gece gündüz ailelerinden ve işlerinden feragat ederek dava ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan nezdinde ülkemizin, insanımızın bekası ve geleceği için çalışıyor. Hepsinden Allah razı olsun. 24 Haziran’da emeklerimizin karşılığını zafer ile alacağız. Bizler inandık. Vatandaşlarımız da inanıyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.