Akbaba; "Bugün 30 Ağustos Zafer Bayramımız"

GÜNDEM 30.08.2018 - 12:12, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Akbaba; "Bugün 30 Ağustos Zafer Bayramımız"

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Av. Mahir Akbaba, 30 Ağustos Zafer Bayramımız vesilesiyle bir mesaj yayınladı. Mahir Akbaba : " Bilmeyen, anlamayan, kutlamayan kalmasın ki: Bugün parlak zaferlerle dolu şanlı tarihimizin en önemli dönüm noktalarından, tarih boyunca hürriyet ve istiklale timsal olmuş aziz milletimizin ortaya koyduğu mücadele bakımından büyük anlam ifade eden, 26 Ağustos'ta başlayıp, 30 Ağustos'ta Mustafa Kemal'in başkumandanlığında Türk ordusunun zaferiyle sonuçlanan, memleket topraklarının geri alındığı, ülkeyi ele geçirmeye çalışanların " geldikleri gibi gittikleri "gün ! Bugün bağımsızlık aşkı ile yanan vatan uğruna, ruhları pahasına can ve kan veren, bizler için kendilerinden vazgeçen atalarımıza, büyükbabalarımıza, koca analarımıza selam duracağımız gün ! Bugün devlet büyüklerinin kulağının ağrımaması, boğazının şişmemesi, öyle olsa dahi bahane etmeyip ATA'larının önünde saygı ile eğilmeleri gereken gün ! Bugün ay yıldızlı bayrağımızın bu topraklarda ilelebet, özgürce dalgalandığı, ATA'larımızdan kalan bu toprakların vatan olduğu gün ! Bugün Büyük Taarruz'un, Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin 96 yıl evvel zaferle sonuçlandığı gün ! Zaferimiz, Bayramımız Memleketini Seven Hepimize Kutlu Olsun "  dedi.                                                         

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Av. Mahir Akbaba, 30 Ağustos Zafer Bayramımız vesilesiyle bir mesaj yayınladı.



Mahir Akbaba : " Bilmeyen, anlamayan, kutlamayan kalmasın ki: Bugün parlak zaferlerle dolu şanlı tarihimizin en önemli dönüm noktalarından, tarih boyunca hürriyet ve istiklale timsal olmuş aziz milletimizin ortaya koyduğu mücadele bakımından büyük anlam ifade eden, 26 Ağustos'ta başlayıp, 30 Ağustos'ta Mustafa Kemal'in başkumandanlığında Türk ordusunun zaferiyle sonuçlanan, memleket topraklarının geri alındığı, ülkeyi ele geçirmeye çalışanların " geldikleri gibi gittikleri "gün !



Bugün bağımsızlık aşkı ile yanan vatan uğruna, ruhları pahasına can ve kan veren, bizler için kendilerinden vazgeçen atalarımıza, büyükbabalarımıza, koca analarımıza selam duracağımız gün !



Bugün devlet büyüklerinin kulağının ağrımaması, boğazının şişmemesi, öyle olsa dahi bahane etmeyip ATA'larının önünde saygı ile eğilmeleri gereken gün !



Bugün ay yıldızlı bayrağımızın bu topraklarda ilelebet, özgürce dalgalandığı, ATA'larımızdan kalan bu toprakların vatan olduğu gün !



Bugün Büyük Taarruz'un, Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin 96 yıl evvel zaferle sonuçlandığı gün !



Zaferimiz, Bayramımız Memleketini Seven Hepimize Kutlu Olsun "  dedi.                                                       

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.