Akcan; “Tiyatro kapısı hep açık olsun”

DENİZLİ 14.05.2018 - 11:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Akcan; “Tiyatro kapısı hep açık olsun”

Bu yıl üniversite sınavına girecek olan Çallı öğrencilere, Çal Belediyesi tarafından tiyatro morali verildi.   Pamukkale Üniversitesi Hasan Kasapoğlu Kültür Merkezi’nde Ankara Devlet Tiyatrosu tarafından sahnelenen “Eyvah Nadir” oyununu çok sayıda liseli Çallı öğrenci izledi. Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, tiyatroların kapısının hep açık olması gerektiğini kaydetti, öğrencilere başarı diledi.   Yaşamda değişmeden, eğilmeden; bükülmeden dik durarak ayakta kalanların trajikomik öyküsünü anlatan oyunu izleyen Çallı öğrenciler Belediye Başkanı Fethi Akcan’a teşekkür etti. Akcan, “Öğrenciler yoğun bir şekilde sınava hazırlanıyor. Bu yoğunlukta tiyatro ile nefes almalarını istedik. Kurucu liderimiz Atatürk’üm ‘Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir’ sözünü kültür ve eğitim alanında rehberimiz olarak kabul ediyoruz. Umarız, sahnelerden yükselen sesler hiç susmaz, tiyatroların kapısı hep açık kalır, açık olur.” dedi.  

Bu yıl üniversite sınavına girecek olan Çallı öğrencilere, Çal Belediyesi tarafından tiyatro morali verildi.

 

Pamukkale Üniversitesi Hasan Kasapoğlu Kültür Merkezi’nde Ankara Devlet Tiyatrosu tarafından sahnelenen “Eyvah Nadir” oyununu çok sayıda liseli Çallı öğrenci izledi. Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, tiyatroların kapısının hep açık olması gerektiğini kaydetti, öğrencilere başarı diledi.

 

Yaşamda değişmeden, eğilmeden; bükülmeden dik durarak ayakta kalanların trajikomik öyküsünü anlatan oyunu izleyen Çallı öğrenciler Belediye Başkanı Fethi Akcan’a teşekkür etti. Akcan, “Öğrenciler yoğun bir şekilde sınava hazırlanıyor. Bu yoğunlukta tiyatro ile nefes almalarını istedik. Kurucu liderimiz Atatürk’üm ‘Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir’ sözünü kültür ve eğitim alanında rehberimiz olarak kabul ediyoruz. Umarız, sahnelerden yükselen sesler hiç susmaz, tiyatroların kapısı hep açık kalır, açık olur.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.