Akdemir; “Galip olan, batıl değil milletimizin iradesidir”

SİYASET 29.07.2016 - 10:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Akdemir; “Galip olan, batıl değil milletimizin iradesidir”

denizli haber / denizli 20 haber / Akdemir; “Galip olan, batıl değil milletimizin iradesidir”

AK Parti Denizli Kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi ülkemizin birlik ve beraberliğine aynı zamanda milli iradeye yapılan haince girişimde millet olarak karşı koyarak galip geldik dedi.   AK Parti Denizli Kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir yaptığı basın açıklamasında; 15 Temmuz Cuma akşamı Ülkemizin birliğine, beraberliğine demokratik seçimlerle iş başına gelen hükümetine, Cumhuriyet tarihinin ilk seçilmiş Cumhurbaşkanına karşı haince, alçakça darbe girişiminde bulunulmuştur.   Ne acıdır ki inancımıza göre peygamber ocağı olarak gördüğümüz şanlı ordumuzun içinde, illegal olarak yapılanan bir grup asker görünümlü üniformalı Fethullahçı Terör Örgütü FETÖ/PDY mensubu  terörist, devletimizin silahları ve ordumuzun tüm imkanlarını kullanarak darbe girişimini uygulamaya koymuşlar ve bu kalkışmaya karşı çıkan vatan evlatlarına, önce vatan diyen kahraman, şerefli Türk Askeri ve polisine ve bu aziz millete, milletin silahını çevirme alçaklığında bulunmuşlardır.   Bu süreçte Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ülkesine sahip çıkan, bunun mücadelesini veren komuta kademesine şahsım adına, milletim adına şükranlarımı sunuyorum. Aynı şekilde Polis teşkilatımızı. Ama hepsinden öte bu işin başını çeken milletime en kalbi şükranlarımı ifade ediyorum.    “KUTLU MÜCEDELEMİZ KARARLILIKLA DEVAM EDECEKTİR” Demokrasi mücadelesinde Milletin galip çıktığını ve Fethullahçı Terör Örgütü FETÖ/PDY ile arkasındaki bütün mensuplarının bunun bedelini yargıda çok ağır bir şekilde ödeyeceğini vurgulayan Akdemir, “Bu adeta bir istiklal mücadelesinin yeniden kazanılması hadisesidir.Türk Silahlı Kuvvetleri’mizi haince emellerine alet etmek suretiyle askerimizin elbisesini giyerek bu saldırıları yapanlar bunun bedelini ağır ödeyecekler ve ödemeye başladılar. Şu ana kadar kararlı bir şekilde devam eden çalışmalar hız kesmeden devam edecektir. Çünkü milletimizin birliğini, beraberliğini, kardeşliğini parçalamak, bozmak isteyenlere karşı hep beraber tüm kurumlarımız milletçe bu kararlı duruşumuzu sürdüreceğiz. Başkomutanimiz Reisi Cumhurumuz Recep Tayyip Erdoğan’ın ikinci biremrine kadar meydanları terketmeyecegiz”dedi.   Hamdolsun ki bu hain ve alçakca yapılan darbe girişimine karşı başta Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız olmak üzere iktidarı, muhalefeti, medyası ile tüm halkımız kenetlenerek ülkesine, demokrasisine ve ordusuna sahip çıkmıştır.   Başkan Aydemir “Bu duygu ve düşüncelerle darbeye dur diyen tüm milletimiz başta olmak üzere, özellikle darbe girişiminin ilk gününden itibaren bu hainlere karşı verilen demokrasi mücadelesine meydanları doldurarak sahip çıkan Denizlili hemşehrilerime, şükranlarımı sunuyor, bu uğurda hayatlarını feda eden Şehitlerimize Allah’ (cc) dan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum”dedi.
denizli haber / denizli 20 haber / Akdemir; “Galip olan, batıl değil milletimizin iradesidir”

AK Parti Denizli Kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi ülkemizin birlik ve beraberliğine aynı zamanda milli iradeye yapılan haince girişimde millet olarak karşı koyarak galip geldik dedi.

 

AK Parti Denizli Kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir yaptığı basın açıklamasında;

15 Temmuz Cuma akşamı Ülkemizin birliğine, beraberliğine demokratik seçimlerle iş başına gelen hükümetine, Cumhuriyet tarihinin ilk seçilmiş Cumhurbaşkanına karşı haince, alçakça darbe girişiminde bulunulmuştur.

 

Ne acıdır ki inancımıza göre peygamber ocağı olarak gördüğümüz şanlı ordumuzun içinde, illegal olarak yapılanan bir grup asker görünümlü üniformalı Fethullahçı Terör Örgütü FETÖ/PDY mensubu  terörist, devletimizin silahları ve ordumuzun tüm imkanlarını kullanarak darbe girişimini uygulamaya koymuşlar ve bu kalkışmaya karşı çıkan vatan evlatlarına, önce vatan diyen kahraman, şerefli Türk Askeri ve polisine ve bu aziz millete, milletin silahını çevirme alçaklığında bulunmuşlardır.

 

Bu süreçte Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ülkesine sahip çıkan, bunun mücadelesini veren komuta kademesine şahsım adına, milletim adına şükranlarımı sunuyorum. Aynı şekilde Polis teşkilatımızı. Ama hepsinden öte bu işin başını çeken milletime en kalbi şükranlarımı ifade ediyorum.

 

 “KUTLU MÜCEDELEMİZ KARARLILIKLA DEVAM EDECEKTİR”

Demokrasi mücadelesinde Milletin galip çıktığını ve Fethullahçı Terör Örgütü FETÖ/PDY ile arkasındaki bütün mensuplarının bunun bedelini yargıda çok ağır bir şekilde ödeyeceğini vurgulayan Akdemir, “Bu adeta bir istiklal mücadelesinin yeniden kazanılması hadisesidir.Türk Silahlı Kuvvetleri’mizi haince emellerine alet etmek suretiyle askerimizin elbisesini giyerek bu saldırıları yapanlar bunun bedelini ağır ödeyecekler ve ödemeye başladılar. Şu ana kadar kararlı bir şekilde devam eden çalışmalar hız kesmeden devam edecektir. Çünkü milletimizin birliğini, beraberliğini, kardeşliğini parçalamak, bozmak isteyenlere karşı hep beraber tüm kurumlarımız milletçe bu kararlı duruşumuzu sürdüreceğiz. Başkomutanimiz Reisi Cumhurumuz Recep Tayyip Erdoğan’ın ikinci biremrine kadar meydanları terketmeyecegiz”dedi.

 

Hamdolsun ki bu hain ve alçakca yapılan darbe girişimine karşı başta Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız olmak üzere iktidarı, muhalefeti, medyası ile tüm halkımız kenetlenerek ülkesine, demokrasisine ve ordusuna sahip çıkmıştır.

 

Başkan Aydemir “Bu duygu ve düşüncelerle darbeye dur diyen tüm milletimiz başta olmak üzere, özellikle darbe girişiminin ilk gününden itibaren bu hainlere karşı verilen demokrasi mücadelesine meydanları doldurarak sahip çıkan Denizlili hemşehrilerime, şükranlarımı sunuyor, bu uğurda hayatlarını feda eden Şehitlerimize Allah’ (cc) dan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.