Akdeniz Belediyeler Birliği’nden Başkan Osman Zolan’a ziyaret

BÜYÜKŞEHİR 13.02.2020 - 14:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Akdeniz Belediyeler Birliği’nden Başkan Osman Zolan’a ziyaret

Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.   Bir dizi ziyaret ve program için Denizli’ye gelen Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Ziyarete Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün yanı sıra Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Ali Erbeği ve beraberindekiler katıldı.      Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 28-30 Mart 2020 tarihleri arasında gerçekleştirecekleri 8. Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı’na, Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Osman Zolan’ı davet etti. Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin akıllı şehirler anlamında Türkiye’de başarılı çalışmalara imza attığını vurgulayan Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Siz akıllı belediyecilik sistemleri konusunda son derece önemli çalışmalar yaptınız, yapıyorsunuz. Bu çalışmaları da birçok yerde birçok defa gördük, şahit olduk. Bu konularda da hem sizin birikimlerinize yer vermek hem de Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin uygulamalarını orada görmek istiyoruz, belediyelerimiz açısından ufuk açıcı, yol gösterici olacaktır” dedi.     Akıllı Şehir Denizli, öncülük edecek   Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Kepez Belediye Başkanlığı ve Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanlığı görevlerinizi başarıyla sürdürüyorsunuz. Fuar çalışmanız bile sizin vizyonunuzun sonucu şimdiden başarılar diliyorum.  İnşallah Büyükşehir Belediyesi olarak kurumsal yapımızla orada olmaya gayret edeceğiz. Davetinizi aldık, kabul ettik. Bu fuarı destekleyeceğiz ve orada olacağız” diye konuştu.   Konuşmaların ardından Başkan Osman Zolan ziyaretin anısına. Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye geleneksel Yatağan Palası hediye etti.    

Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.

 

Bir dizi ziyaret ve program için Denizli’ye gelen Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Ziyarete Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün yanı sıra Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Ali Erbeği ve beraberindekiler katıldı. 

 

 

Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 28-30 Mart 2020 tarihleri arasında gerçekleştirecekleri 8. Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı’na, Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Osman Zolan’ı davet etti. Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin akıllı şehirler anlamında Türkiye’de başarılı çalışmalara imza attığını vurgulayan Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Siz akıllı belediyecilik sistemleri konusunda son derece önemli çalışmalar yaptınız, yapıyorsunuz. Bu çalışmaları da birçok yerde birçok defa gördük, şahit olduk. Bu konularda da hem sizin birikimlerinize yer vermek hem de Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin uygulamalarını orada görmek istiyoruz, belediyelerimiz açısından ufuk açıcı, yol gösterici olacaktır” dedi.

 

 

Akıllı Şehir Denizli, öncülük edecek

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Kepez Belediye Başkanlığı ve Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanlığı görevlerinizi başarıyla sürdürüyorsunuz. Fuar çalışmanız bile sizin vizyonunuzun sonucu şimdiden başarılar diliyorum.  İnşallah Büyükşehir Belediyesi olarak kurumsal yapımızla orada olmaya gayret edeceğiz. Davetinizi aldık, kabul ettik. Bu fuarı destekleyeceğiz ve orada olacağız” diye konuştu.

 

Konuşmaların ardından Başkan Osman Zolan ziyaretin anısına. Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye geleneksel Yatağan Palası hediye etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.