Akhanspor Süper Amatör Ligden çekildi...

SPOR 21.11.2018 - 16:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Akhanspor Süper Amatör Ligden çekildi...

Denizli Süper Amatör Ligde Yağmur İzolasyon Akhanspor ligden çekildiğini açıkladı.   Denizli Süper Amatör Ligin 8. haftasında İlbadı Sahasında Yeşil Çivril Beldiyespor'u konuk eden ve sahadan 5-0 mağlup ayrılan Yağmur İzolasyon Akhanspor'da yönetim ligden çekildiklerini açıkladı.   Serkan Demiralan'ın yaptığı yazılı açıklamada, "Bizler Akhanspor yönetimi ve futbolcuları olarak bu takımın yaşaması ve yaşatılması için onurlu bir mücadele verdik. Tüm çabalarımıza rağmen yalnız bırakıldık. Ne muhtarı, ne büyüklerimiz, ne Belediye Başkanı, ne esnaf ne de semtte yaşayan insanlarımız maçlarımıza gelerek bizlere sahip çıktı. En çok ta buna üzüldük. Bizler bu mücadeleyi vermeye çalışan futbolcular ve yönetim olarak tüm Akhan halkından özür diliyoruz. Direndik ama kazanamadık. Ne yaptıysak sahip çıkılmadı bizlere. Bizlere sahip çıkmaya gücü yetmedi Akhan'ın kazanan çoktur, tarihin yazamayacağı kadar çok ama çok direnmek, yürek ister, sabır ister ve en önemlisi haklı olmayı gerektirir. Bu yüzden tarih, güçlüyü ve kazananı değil, direneni yazar. Elveda Akhanspor" ifadelerine yer verildi.

Denizli Süper Amatör Ligde Yağmur İzolasyon Akhanspor ligden çekildiğini açıkladı.

 

Denizli Süper Amatör Ligin 8. haftasında İlbadı Sahasında Yeşil Çivril Beldiyespor'u konuk eden ve sahadan 5-0 mağlup ayrılan Yağmur İzolasyon Akhanspor'da yönetim ligden çekildiklerini açıkladı.

 

Serkan Demiralan'ın yaptığı yazılı açıklamada, "Bizler Akhanspor yönetimi ve futbolcuları olarak bu takımın yaşaması ve yaşatılması için onurlu bir mücadele verdik. Tüm çabalarımıza rağmen yalnız bırakıldık. Ne muhtarı, ne büyüklerimiz, ne Belediye Başkanı, ne esnaf ne de semtte yaşayan insanlarımız maçlarımıza gelerek bizlere sahip çıktı. En çok ta buna üzüldük. Bizler bu mücadeleyi vermeye çalışan futbolcular ve yönetim olarak tüm Akhan halkından özür diliyoruz. Direndik ama kazanamadık. Ne yaptıysak sahip çıkılmadı bizlere. Bizlere sahip çıkmaya gücü yetmedi Akhan'ın kazanan çoktur, tarihin yazamayacağı kadar çok ama çok direnmek, yürek ister, sabır ister ve en önemlisi haklı olmayı gerektirir. Bu yüzden tarih, güçlüyü ve kazananı değil, direneni yazar. Elveda Akhanspor" ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.