Akrabasına giden yaşlı adamdan haber alınamıyor

DENİZLİ 06.01.2018 - 09:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Akrabasına giden yaşlı adamdan haber alınamıyor

Denizli Çameli İlçesi’nde 1934 doğumlu Rıza Tekin isimli Alzhimer rahatsızlığı bulunan şahıstan dünden itibaren haber alınamıyor.   Çameli Gökçeyaka Mahallesinde ikamet eden, Rıza Tekin (84), Kolak Mahallesi Güney mevki'nde bulunan akrabası Musa Turgut'un yanına gitmek üzere dün 14.30 gibi mahalle minibüsüne akrabalarınca bindirildi. Saat 16.00 sularında Kolak yerine Kocaova Mahallesi'nde inen Rıza Tekin’den haber alınamadı. Akrabaları tarafından jandarma'ya kayıp ihbarı yapıldı.   Vatandaşlarla birlikte akraba ve yakınları ile tüm güzergahlar kontrol edilmesine rağmen şahsa ulaşılamadı. Dün akşam saat 22:30'da AFAD ve jandarma ekibi tarafından arama çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

Denizli Çameli İlçesi’nde 1934 doğumlu Rıza Tekin isimli Alzhimer rahatsızlığı bulunan şahıstan dünden itibaren haber alınamıyor.

 

Çameli Gökçeyaka Mahallesinde ikamet eden, Rıza Tekin (84), Kolak Mahallesi Güney mevki'nde bulunan akrabası Musa Turgut'un yanına gitmek üzere dün 14.30 gibi mahalle minibüsüne akrabalarınca bindirildi. Saat 16.00 sularında Kolak yerine Kocaova Mahallesi'nde inen Rıza Tekin’den haber alınamadı. Akrabaları tarafından jandarma'ya kayıp ihbarı yapıldı.

 

Vatandaşlarla birlikte akraba ve yakınları ile tüm güzergahlar kontrol edilmesine rağmen şahsa ulaşılamadı. Dün akşam saat 22:30'da AFAD ve jandarma ekibi tarafından arama çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.