Akşener'e Çivril Elması İkramı

SİYASET 06.11.2019 - 13:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Akşener'e Çivril Elması İkramı

 Geçtiğimiz günlerde yeni il yönetimini belirledikten sonra İYİ Parti Grup Toplantısı'na katılan Denizli İl Başkanı Hasan Akgün, Genel Başkan Meral Akşener ve milletvekillerine Çivril Elması ikram etti.     Geçtiğimiz günlerde İl Yönetimini açıklayarak göreve başlayan Hasan Akgün, yeni il yönetimiyle birlikte 05 Kasım Salı günü İYİ Parti grup toplantısına katılmak için Ankara'ya gitti. Grup toplantısı sırasında, İYİ Partili milletvekillerine ve grup toplantısına katılanlara Çivril elması ikram etti.     Grup toplantısı bitiminde, Meral Akşener ve Yasin Öztürk ile özel olarak görüşen İl Başkanı Akgün ve İl Yönetimi, toplantı sonrasında hazırladıkları hediyeleri Genel Başkan Meral Akşener'e takdim ettiler. Denizli Milletvekili Yasin Öztürk ile birlikte öğle yemeği yedikten sonra İYİ Parti Genel Merkezi'nde temaslarda bulunan Hasan Akgün ve İl Yönetimi ardından Denizli'ye döndü.          

 Geçtiğimiz günlerde yeni il yönetimini belirledikten sonra İYİ Parti Grup Toplantısı'na katılan Denizli İl Başkanı Hasan Akgün, Genel Başkan Meral Akşener ve milletvekillerine Çivril Elması ikram etti.

 

 

Geçtiğimiz günlerde İl Yönetimini açıklayarak göreve başlayan Hasan Akgün, yeni il yönetimiyle birlikte 05 Kasım Salı günü İYİ Parti grup toplantısına katılmak için Ankara'ya gitti. Grup toplantısı sırasında, İYİ Partili milletvekillerine ve grup toplantısına katılanlara Çivril elması ikram etti.

 

 

Grup toplantısı bitiminde, Meral Akşener ve Yasin Öztürk ile özel olarak görüşen İl Başkanı Akgün ve İl Yönetimi, toplantı sonrasında hazırladıkları hediyeleri Genel Başkan Meral Akşener'e takdim ettiler. Denizli Milletvekili Yasin Öztürk ile birlikte öğle yemeği yedikten sonra İYİ Parti Genel Merkezi'nde temaslarda bulunan Hasan Akgün ve İl Yönetimi ardından Denizli'ye döndü.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.