Alaattin Göleti'nde kaz ve ördekleri katlettiler!

DENİZLİ 28.12.2017 - 09:43, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Alaattin Göleti'nde kaz ve ördekleri katlettiler!

Denizli Acıpayam İlçesi’nede Alaattin Göleti’ne vatandaşlar tarafından bırakılan kaz ve ördekler, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından katledildi.   Acıpayam Alaattin Mahallesi Kızılca yolu üzerine yapılan ve geçen yıl su tutmaya başlayan Alaattin Göleti’nde vatandaşlar tarafından bırakılan ve yine vatandaşlar tarafından besledikleri kaz ve ördekler kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından katledildiği iddia edildi. Alaattin Mahalle Muhtarı Bekir Akyürek ve vatandaşlar yaşanan olaya tepki gösterdiler.   Mahalle Muhtarı Bekir Akyürek, sosyal medyada gösterdiği tepkisinde şu ifadelere yer verdi.  

Denizli Acıpayam İlçesi’nede Alaattin Göleti’ne vatandaşlar tarafından bırakılan kaz ve ördekler, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından katledildi.

 

Acıpayam Alaattin Mahallesi Kızılca yolu üzerine yapılan ve geçen yıl su tutmaya başlayan Alaattin Göleti’nde vatandaşlar tarafından bırakılan ve yine vatandaşlar tarafından besledikleri kaz ve ördekler kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından katledildiği iddia edildi. Alaattin Mahalle Muhtarı Bekir Akyürek ve vatandaşlar yaşanan olaya tepki gösterdiler.

 

Mahalle Muhtarı Bekir Akyürek, sosyal medyada gösterdiği tepkisinde şu ifadelere yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.