Alanyaspor hazırlıklarını sürdüren Denizlispor’da 5 futbolcu forma giymeyecek

SPOR 18.12.2020 - 13:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:53
 

Alanyaspor hazırlıklarını sürdüren Denizlispor’da 5 futbolcu forma giymeyecek

Süper Lig'de bu hafta Yukatel Denizlispor, pazar günü saat 16.00'da kendi sahasında oynayacağı A. Alanyaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Denizlispor’da 5 futbolcu sakatlık ve sarı kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek.   Haluk Ulusoy Tesisleri'nde Teknik Direktör Yalçın Koşukavak nezaretinde yapılan antrenmanda yeşil-siyahlı futbolcular, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından tam sahada taktik çalışmalar yaptı.     Takımda sakatlıkları bulunan Neven Subotic, Mathieu Dossevi, Özgür Çek ve Sakıb Aytaç ile sarı kart cezalısı Marvin Bakalorz, A. Alanyaspor maçında forma giyemeyecek.   Yukatel Denizlispor, yarın yapacağı antrenman ile hazırlıklarını tamamlayacak.      

Süper Lig'de bu hafta Yukatel Denizlispor, pazar günü saat 16.00'da kendi sahasında oynayacağı A. Alanyaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Denizlispor’da 5 futbolcu sakatlık ve sarı kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek.

 

Haluk Ulusoy Tesisleri'nde Teknik Direktör Yalçın Koşukavak nezaretinde yapılan antrenmanda yeşil-siyahlı futbolcular, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından tam sahada taktik çalışmalar yaptı.

 

 

Takımda sakatlıkları bulunan Neven Subotic, Mathieu Dossevi, Özgür Çek ve Sakıb Aytaç ile sarı kart cezalısı Marvin Bakalorz, A. Alanyaspor maçında forma giyemeyecek.

 

Yukatel Denizlispor, yarın yapacağı antrenman ile hazırlıklarını tamamlayacak.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.