Alçı ve araç yüklü tır üst geçidin ayağına çarptı

ASAYİŞ 23.11.2020 - 21:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:53
 

Alçı ve araç yüklü tır üst geçidin ayağına çarptı

Denizli’nin Sarayköy İlçesi’nde meydana gelen kazada, alçı ve araç yüklü tır kontrolü kaybederek anayolu aşarak üst geçidin ayağına ok gibi saplandı. Kazada sürücü yaralı olarak kurtuldu.   Kaza bugün saat 17.00 sıralarında Denizli-Aydın yolu üzeri Sarayköy Kavşağı’nda meydana geldi.  Edinilen bilgiye göre, Denizli istikametinden Aydın istikametine doğru seyir halindeki 44 NV 690 plakalı tır önce kaldırıma çarparak anayolu aşarak tahliye yoluna geçti. Tahliye yoluna geçen tır üst geçidin ayağına çarparak durdu.   Özel bir taşıma şirketine ait alçı ve transit minibüs yüklü tır sürücüsünün hafif yaralı olarak kurtulduğu kazada alçılar yola savruldu. İhbar üzerine kaza yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri kazada yaralanan sürücüye müdahale etti.   Kapanan yolda itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucunda yol trafiğe açıldı. Kazada araçta maddi hasar meydana gelirken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.  

Denizli’nin Sarayköy İlçesi’nde meydana gelen kazada, alçı ve araç yüklü tır kontrolü kaybederek anayolu aşarak üst geçidin ayağına ok gibi saplandı. Kazada sürücü yaralı olarak kurtuldu.

 

Kaza bugün saat 17.00 sıralarında Denizli-Aydın yolu üzeri Sarayköy Kavşağı’nda meydana geldi.  Edinilen bilgiye göre, Denizli istikametinden Aydın istikametine doğru seyir halindeki 44 NV 690 plakalı tır önce kaldırıma çarparak anayolu aşarak tahliye yoluna geçti. Tahliye yoluna geçen tır üst geçidin ayağına çarparak durdu.

 

Özel bir taşıma şirketine ait alçı ve transit minibüs yüklü tır sürücüsünün hafif yaralı olarak kurtulduğu kazada alçılar yola savruldu. İhbar üzerine kaza yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri kazada yaralanan sürücüye müdahale etti.

 

Kapanan yolda itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucunda yol trafiğe açıldı. Kazada araçta maddi hasar meydana gelirken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.