Ali Babacan'ın partisinin kurucular kurulu listesi sızdı!Listede eski bakan Kavaf'da var

SİYASET 09.03.2020 - 11:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Ali Babacan'ın partisinin kurucular kurulu listesi sızdı!Listede eski bakan Kavaf'da var

Ali Babacan yeni partinin kuruluş dilekçesini bugün İçişleri Bakanlığı'na vereceklerini açıkladı. Babacan'ın 90 kişilik Kurucular Kurulu listesi sızdı. Listede dikkat çeken isimler arasında Eski Denizli Milletvekili ve  eski Bakan Selma Aliye Kavaf’da yer alıyor.   Babacan Fox TV'nin canlı yayınında kurucular kurulunda 90 kişinin yer alacağını söyledi. Kurucular Kurulu listesi gece yarısı sosyal medyaya sızdı. O liste doğru çıktı. Listede 15 Temmuz'da aktif görevde olan bir korgeneral ile Ülkü Ocakları'nın kurucu Genel Başkanı da var. Partinin adı Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) olacak. İşte   Kurucular Kurulu listesinde eski Bakanlar Selma Aliye Kavaf, Nihat Ergün, Sadullah Ergin, İdris Naim Şahin gibi isimler de yer alıyor. Listede dikkat çeken bir başka isim ise Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa ettirilen ve ağlayarak koltuğu bırakan Edip Uğur’da yer alıyor.    İşte sosyal medyaya sızan isim listesi;  

Ali Babacan yeni partinin kuruluş dilekçesini bugün İçişleri Bakanlığı'na vereceklerini açıkladı. Babacan'ın 90 kişilik Kurucular Kurulu listesi sızdı. Listede dikkat çeken isimler arasında Eski Denizli Milletvekili ve  eski Bakan Selma Aliye Kavaf’da yer alıyor.

 

Babacan Fox TV'nin canlı yayınında kurucular kurulunda 90 kişinin yer alacağını söyledi. Kurucular Kurulu listesi gece yarısı sosyal medyaya sızdı. O liste doğru çıktı. Listede 15 Temmuz'da aktif görevde olan bir korgeneral ile Ülkü Ocakları'nın kurucu Genel Başkanı da var. Partinin adı Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) olacak. İşte

 

Kurucular Kurulu listesinde eski Bakanlar Selma Aliye Kavaf, Nihat Ergün, Sadullah Ergin, İdris Naim Şahin gibi isimler de yer alıyor. Listede dikkat çeken bir başka isim ise Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa ettirilen ve ağlayarak koltuğu bırakan Edip Uğur’da yer alıyor.

 

 İşte sosyal medyaya sızan isim listesi;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.