Ali Fırat annesini kaybetti!

DENİZLİ 11.10.2017 - 14:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Ali Fırat annesini kaybetti!

Denizlispor Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat’ın 80 yaşındaki annesi bugün sabaha karşı yaşlılığa bağlı hastalıklardan dolayı Kars’ta hayatını kaybetti.   Dün sohbet ettiklerini ve herhangi bir şeyinin olmadığını söyleyen Asbaşkan Ali Fırat, sabah uyandıklarında annesinin vefat ettiğini gördüklerini açıkladı. Çok üzgün olduklarını söyleyen asbaşkan Fırat, annesinin vefatı nedeniyle taziyelerini iletenlere de teşekkür ederek, “Bizleri yalnız bırakmayarak acımızı paylaşan herkese teşekkür ediyoruz” dedi. Fırat’ın annesi bugün toprağa verilecek.  DENİZLİSPOR YÖNETİM KURULUNDAN TAZİYE MESAJI Denizlispor Yönetim Kurulu yayınladığı mesajla Asbaşkan Ali Fırat ve ailesine taziye mesajı yayınladı. Yayınlanan mesajda; "Futbol Şube Sorumlusu Asbaşkanımız Ali Fırat’ın annesi geçirdiği hastalıklar nedeniyle memleketi Kars'ta vefat etmiştir. Merhume'ye Allah’tan rahmet, başta yöneticimiz Ali Fırat olmak üzere tüm ailesine ve dostlarına başsağlığı diliyoruz" dendi..

Denizlispor Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat’ın 80 yaşındaki annesi bugün sabaha karşı yaşlılığa bağlı hastalıklardan dolayı Kars’ta hayatını kaybetti.

 

Dün sohbet ettiklerini ve herhangi bir şeyinin olmadığını söyleyen Asbaşkan Ali Fırat, sabah uyandıklarında annesinin vefat ettiğini gördüklerini açıkladı. Çok üzgün olduklarını söyleyen asbaşkan Fırat, annesinin vefatı nedeniyle taziyelerini iletenlere de teşekkür ederek, “Bizleri yalnız bırakmayarak acımızı paylaşan herkese teşekkür ediyoruz” dedi. Fırat’ın annesi bugün toprağa verilecek. 




DENİZLİSPOR YÖNETİM KURULUNDAN TAZİYE MESAJI


Denizlispor Yönetim Kurulu yayınladığı mesajla Asbaşkan Ali Fırat ve ailesine taziye mesajı yayınladı.

Yayınlanan mesajda; "Futbol Şube Sorumlusu Asbaşkanımız Ali Fırat’ın annesi geçirdiği hastalıklar nedeniyle memleketi Kars'ta vefat etmiştir. Merhume'ye Allah’tan rahmet, başta yöneticimiz Ali Fırat olmak üzere tüm ailesine ve dostlarına başsağlığı diliyoruz" dendi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.