Ali Fırat, “İnancın galibiyeti oldu”

SPOR 18.02.2018 - 11:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Ali Fırat, “İnancın galibiyeti oldu”

Denizlispor, Giresunspor’u 2-0 mağlup etmenin sevincini yaşıyor. Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat, inancın 3 puanı getirdiğini açıkladı.   Her zaman kaliteli bir kadroya sahip olduklarını söylediklerini dile getiren Asbaşkan Ali Fırat, “Bu maçı kazanmaktan başka çaremizin olmadığını biliyorduk. Bize bir galibiyet gerekiyordu. Bunu da başardılar, hepsini tebrik ediyorum. Bir arada olduğumuz zaman başaramayacağımız bir şey yok” dedi.   “HER ŞEY BİTMİŞ DEĞİL” Tüm Türkiye’nin Denizlispor’a ‘düştü’ gözüyle baktığını ancak herkesi yanıltacaklarını ifade eden Asbaşkan Ali Fırat, “Sadece önemli bir galibiyet aldık. Her şey bitmiş değil. Daha önümüzde 12 maç var. Şimdi bir haftada iki zorlu rakiple maç oynayacağız. Bunları da düşündüğümüz şekilde geçersek büyük avantaj elde edeceğiz” diye konuştu. Fırat, başkan yardımcısı Taner Atilla ve Sportif direktör Bülent Ertuğrul ayrıca Giresunspor teknik direktörü Yılmaz Vural ile de bir hatıra fotoğrafı çektirdi.  

Denizlispor, Giresunspor’u 2-0 mağlup etmenin sevincini yaşıyor. Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat, inancın 3 puanı getirdiğini açıkladı.

 

Her zaman kaliteli bir kadroya sahip olduklarını söylediklerini dile getiren Asbaşkan Ali Fırat, “Bu maçı kazanmaktan başka çaremizin olmadığını biliyorduk. Bize bir galibiyet gerekiyordu. Bunu da başardılar, hepsini tebrik ediyorum. Bir arada olduğumuz zaman başaramayacağımız bir şey yok” dedi.

 

“HER ŞEY BİTMİŞ DEĞİL”

Tüm Türkiye’nin Denizlispor’a ‘düştü’ gözüyle baktığını ancak herkesi yanıltacaklarını ifade eden Asbaşkan Ali Fırat, “Sadece önemli bir galibiyet aldık. Her şey bitmiş değil. Daha önümüzde 12 maç var. Şimdi bir haftada iki zorlu rakiple maç oynayacağız. Bunları da düşündüğümüz şekilde geçersek büyük avantaj elde edeceğiz” diye konuştu. Fırat, başkan yardımcısı Taner Atilla ve Sportif direktör Bülent Ertuğrul ayrıca Giresunspor teknik direktörü Yılmaz Vural ile de bir hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.