Ali Helvacı : Liderliğimizi Devam Ettirmek İstiyoruz...

SPOR 15.11.2018 - 12:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Ali Helvacı : Liderliğimizi Devam Ettirmek İstiyoruz...

Kızılcabölükspor’un başarılı kanat oyuncusu Ali Helvacı, 18 Kasım pazar günü deplasmanda oynanacak Altındağ Belediyespor maçı ile ilgili açıklamalarda bulundu.       Hazırlıklarını aralıksız sürdürdüklerini belirten Ali Helvacı,’Grubumuzda lider durumdayız. Ali Yalçın hocamızla birlikte herşey yolunda. Takımdaki arkadaşlık üst seviyede. Takım olarak Altındağ Belediyespor maçına kilitlendik. Bizim için her maç final niteliğinde. Hedefimiz Altındağ Belediyespor’u mağlup ederek liderliğimizi devam ettirmek. Bunu başaracak güce sahibiz. Koltuğu kolay kolay bırakmayacağız.’diye konuştu.

Kızılcabölükspor’un başarılı kanat oyuncusu Ali Helvacı, 18 Kasım pazar günü deplasmanda oynanacak Altındağ Belediyespor maçı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

 

 

Hazırlıklarını aralıksız sürdürdüklerini belirten Ali Helvacı,’Grubumuzda lider durumdayız. Ali Yalçın hocamızla birlikte herşey yolunda. Takımdaki arkadaşlık üst seviyede. Takım olarak Altındağ Belediyespor maçına kilitlendik. Bizim için her maç final niteliğinde. Hedefimiz Altındağ Belediyespor’u mağlup ederek liderliğimizi devam ettirmek. Bunu başaracak güce sahibiz. Koltuğu kolay kolay bırakmayacağız.’diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.