Ali Koç, Benzeri İle Denizli’de Buluştu

SPOR 21.10.2019 - 15:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Ali Koç, Benzeri İle Denizli’de Buluştu

ALİ KOÇ’UN BENZERİ BÖYLE DEDİ; “KEŞKE DENİZLİSPOR KAZANSAYDI”

Fenerbahçe’nin Denizlispor ile Denizli Atatürk Stadı’nda oynadığı ve 2-1 kazandığı maç sonrası Sarı-Lacivertli kulübün başkanı Denizli’de yaşayan benzeri ile bir araya geldi.   Denizli’de oturan Tayfur Öztepe, Denizlispor-Fenerbahçe maçını protokol tribününden izledi. Öztepe’yi tanımayanlar görünce Ali Koç’a benzerliğine şaşırdı. Bir çok kişi, “Siz Ali Koç’un kardeşimisiniz?” diye sordu. Ali Koç’a benzettikleri kişi Çal Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tayfur Öztepe idi.   Maçın ardından protokol tribünüçıkışında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Çal Gençlik ve Spor Müdürü Tayfur Öztepe bir araya geldi. Öztepe’yi görünce Ali Koç’ta şaşırdı, “Genç arkadaşım gerçekten bana benziyor” dedi.   Denizlispor’un mağlup olmasına üzüldüğünü söyleyen Tayfur Öztepe, “Keşke Denizlispor kazansaydı. Ancak olmadı. Şahsımı Fenerbahçe Başkanına çok benzetiyorlar. Birlikte fotoğraf çektirme talebi de benden gitti” diye konuştu.
ALİ KOÇ’UN BENZERİ BÖYLE DEDİ; “KEŞKE DENİZLİSPOR KAZANSAYDI”

Fenerbahçe’nin Denizlispor ile Denizli Atatürk Stadı’nda oynadığı ve 2-1 kazandığı maç sonrası Sarı-Lacivertli kulübün başkanı Denizli’de yaşayan benzeri ile bir araya geldi.

 

Denizli’de oturan Tayfur Öztepe, Denizlispor-Fenerbahçe maçını protokol tribününden izledi. Öztepe’yi tanımayanlar görünce Ali Koç’a benzerliğine şaşırdı. Bir çok kişi, “Siz Ali Koç’un kardeşimisiniz?” diye sordu. Ali Koç’a benzettikleri kişi Çal Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tayfur Öztepe idi.

 

Maçın ardından protokol tribünüçıkışında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Çal Gençlik ve Spor Müdürü Tayfur Öztepe bir araya geldi. Öztepe’yi görünce Ali Koç’ta şaşırdı, “Genç arkadaşım gerçekten bana benziyor” dedi.

 

Denizlispor’un mağlup olmasına üzüldüğünü söyleyen Tayfur Öztepe, “Keşke Denizlispor kazansaydı. Ancak olmadı. Şahsımı Fenerbahçe Başkanına çok benzetiyorlar. Birlikte fotoğraf çektirme talebi de benden gitti” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.