Ali Rıza Gölcük hayatını kaybetti

DENİZLİ 11.12.2018 - 11:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Ali Rıza Gölcük hayatını kaybetti

Denizli'de halı ve mobilya mağazacılık sektörünün öncü kuruluşlarından olan, Halıcı Gölcükler firmasının kurucusu olan Ali Rıza Gölcük, Fransa'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.   Amansız bir hastalığa yakalanan ve bu hastalıktan kurtulmak adına uzun süredir Fransa’nın Paris ilinde tedavi gören Halıcı Gölcükler firmasının kurucusu Ali Rıza Gölcük tedaviye yanıt vermedi ve hayatını kaybetti.   Gölcük’ün cenazesinin 12 Aralık Çarşamba günü Ali Rıza Duran Gölcük Cami'de kılınacak öğle namazının ardından Kayhan Mezarlığı’na defnedileceği belirtilirken. Denizlili iş adamının sevenleri ve yakınları büyük hüzne boğuldu.

Denizli'de halı ve mobilya mağazacılık sektörünün öncü kuruluşlarından olan, Halıcı Gölcükler firmasının kurucusu olan Ali Rıza Gölcük, Fransa'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

 

Amansız bir hastalığa yakalanan ve bu hastalıktan kurtulmak adına uzun süredir Fransa’nın Paris ilinde tedavi gören Halıcı Gölcükler firmasının kurucusu Ali Rıza Gölcük tedaviye yanıt vermedi ve hayatını kaybetti.

 

Gölcük’ün cenazesinin 12 Aralık Çarşamba günü Ali Rıza Duran Gölcük Cami'de kılınacak öğle namazının ardından Kayhan Mezarlığı’na defnedileceği belirtilirken. Denizlili iş adamının sevenleri ve yakınları büyük hüzne boğuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.